sâmbătă, mai 18, 2024
ACTUALITATEDonald Trump reacționează la cenzura Big Tech, dând de înțeles că va...

Donald Trump reacționează la cenzura Big Tech, dând de înțeles că va construi o platformă concurentă: Nu vom fi reduși la tăcere!

Președintele Donald Trump a eludat interdicția pe care Twitter i-a pus-o contului său personal, folosind contul oficial al Președinției SUA pentru a transmite susținătorilor săi că nu va renunța la luptă, dând de înțeles că vrea să-și facă propria rețea de comunicare.

„Așa cum am spus de mult, Twitter a mers din ce în ce mai departe în tentativa de a interzice libertatea cuvântului și în seara asta, angajați ai Twitter s-au coordonat cu Democrații și stânga radicală pentru a-mi elimina contul de pe platformă, pentru a mă reduce la tăcere pe mine și pe VOI, pe cei 75 de milioane de mari patrioți care m-au votat.

Twitter poate că este o companie privată, dar fără darul guvernamental care este Secțiunea 230 (cea care conferă imunitate acestor platforme – n.r.) nu ar rezista foarte mult. Am prezis că asta se va întâmpla și am negociat cu alte siteuri și voi face un anunț în curând, în timp ce luăm în calcul posibilitatea de a ne construi propria platformă în viitorul apropiat. Nu vom fi reduși la tăcere! Twitter nu este despre LIBERTATEA DE EXPRESIE. E vorba despre promovarea unei platforme a stângii radicale unde cei mai vicioși oameni din lume sunt lăsați să vorbească liber. Stați pe recepție”, a scris Președintele de pe contul „de stat.”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Între timp, însă, postarea a dispărut. Nu e clar dacă a fost ștearsă de Trump, de un angajat al Președinției sau al Twitter.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE