ACTUALITATEDr. Dormitzer, vicepreşedintele Pfizer: Israelul este cel mai mare laborator de cercetare...

Dr. Dormitzer, vicepreşedintele Pfizer: Israelul este cel mai mare laborator de cercetare al nostru pentru vaccinul anticovid

Jurnalista Lelia Munteanu a scris pe Mediafax că vicepreședintele Pfizer, Dr. Philip Dormitzer (foto), vicepreşedinte şi şef al Departamentului Ştiinţific al Pfizer, a făcut la televiziunea israeliană Canal 12 următoarele declaraţii:

1. Pfizer deţine exclusivitatea vaccinărilor anticovid în Israel. (În Israel, se vaccinează numai cu Pfizer, deşi s-au achiziţionat inclusiv doze de Moderna şi AstraZeneca, care vor expira fără să fie folosite).

2. Israelul este pentru Pfizer cel mai mare laborator de cercetare a vaccinului anticovid.

Conform Leliei Munteanu, afirmațiile dr. Dormitzer vin în contradicție cu cele ale prof. dr. Sharon Alroy-Preis, şefa Departamentului de Sănătate Publică din Ministerul Sănătăţii de la Ierusalim, care declarase că nu există nici o exclusivitate între Israel şi Pfizer: „Israelul nu e în buzunarul nimănui”.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Păstura crudă și vei contribui la susținerea siteului R3media

Recent, jurnalistul Răzvan Dumitrescu a arătat că vaccinarea și măsurile din Israel au fost un dezastru care a dus la sute de morți.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

  1. hitler si mengele reloaded chiar la evrei acasa. atat timp cat omenirea nu se trezeste sa se descotoroseasca de criminalii care o capuseaza, toti avem ce meritam.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT