joi, februarie 22, 2024
ȘTIRIJurnalistul Răzvan Dumitrescu confirmă cele scrise de R3media acum două săptămâni. Vaccinarea...

Jurnalistul Răzvan Dumitrescu confirmă cele scrise de R3media acum două săptămâni. Vaccinarea și măsurile din Israel, un dezastru care a dus la sute de morți

În urmă cu mai bine de două săptămâni, redacția R3media atrăgea atenția că Israelul a raportat, pe 24 august, aproape 10.000 de noi cazuri zilnice de Covid-19.

Ministerul Sănătății din Israel declarase că 9.831 de persoane au fost testate pozitiv pentru coronavirus luni, pe 23 august, ceea ce se apropria de recordul de 10.118 de cazuri raportat pe 18 ianuarie.

Ministerul a declarat că, după ce au fost efectuate peste 152.000 de teste, rata de contaminare se ridica la 6,63%.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

De asemenea, site-ul nostru atrăgea atenția asupra faptului că numărul de morți era în creștere vertiginoasă. Scriam atunci că tendințele pentru un val 4 mult mai puternic decât primele trei sunt evidente și prezentam grafice de pe Worldometers.info.

Răzvan Dumitrescu confirmă că nu ne-am înșelat

Pe pagina sa de Facebook, pe 10 septembrie 2021, la mai bine de două săptămâni după ce am fost prima redacție din România care a atras atenția asupra problemei în care se află Israelul, jurnalistul Antena 3 Răzvan Dumitrescu a prezentat o situație comparativă între România și Israel

„Mulți dintre voi mi-ați cerut să postez si graficele României privind situația infectărilor și deceselor. După comparația dintre Israel si Suedia, țări care au adoptat tactici total diferite în PANDEMIE, iată și comparația cu date la zi dintre România, țara puțin vaccinată și Israel, stat cu vaccinare în masă! Prima fotografie, evoluția infectărilor în Israel. A doua poză, evoluția infectărilor în România. A treia imagine, evoluția deceselor în Israel și în a patra fotografie, evoluția deceselor de la noi. Date oficiale, la zi. Trageți singuri concluziile!“, a scris Răzvan Dumitrescu pe Facebook.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

După cum se poate observa, pe lângă numărul de cazuri care a crescut alarmant în Israel față de România, numărul de morți a depășit pe cel din valul doi al pandemiei de coronavirus.

Adăugăm în același timp și graficele care arată numărul cazuri și de morți în Suedia. Deși țara are un procent de vaccinare de peste 50%, întocmai ca în Israel, valul 4 este aproape inexistent. Suedia s-a remarcat prin măsuri care nu au dus la stagnarea economiei și au permis o bună desfășurare a activităților de zi cu zi pentru fiecare cetățean, mizând pe imunitate.

De curând, la fel ca Danemarca, Suedia a spus că va ridica aproape toate restricțiile la sfârșitul lunii septembrie.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

După 29 septembrie, vor rămâne în vigoare doar recomandările generale pentru o igienă sporită și distanțare în locurile publice. Suedia ridică aproape toate restricțiile anti-Covid la data menționată, datorită progresului programului de vaccinare și a situației epidemice bune, anunță guvernul.

Autoritățile intenționează totuși să introducă un permis de vaccinare pentru evenimente majore. „Scopul nostru a fost întotdeauna să putem ridica restricțiile cât mai curând posibil”, a declarat ministrul Sănătății, Lena Hallengren – citește AICI continuarea.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

3 COMENTARII

  1. nU-L INTREBATI PE bOC DE LA cLUJ LA CE II TREBUIE METROU? cLUJUL E MIC, FLORESTIUL E APROAPE, FABRICI UZINE , NU MAI SUNT,…..CINE O SA CALATOREASCA CU METROUL? MAJORITATEA OAMENILOR IN ZIUA DE AZI AU MASINI. uNEORI CHIAR SI AUTOBUZELE CARE MERG LA fLORESTI SUNT GOALE!!!!! ne OBLIGA PE CEI DIN CENTRUL CLUJULUI SA NE ZUGRAVIM FATADELE CU BANI GREI, AMENINTANDU-NE CA DACA NU O FACEM, NE MARESTE IMPOZITELE CU 500 LA SUTA.dIN PENSIILE PE CARE LA AVEM……..VA DATI SEAMA!? APOI AUZIM CUM SE LAUDA ….CE FRUMOS E CLUJUL!!!!! BINE CA…ACEL….FUNARU CARE “NU ERA BUN’….a zugravit toate fatadele din banii Primariei sau bani europeni, …orocum nu din banii nostri prin constrangere. METROUL LA CLUJ NU SE JUSTIFICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE