sâmbătă, februarie 4, 2023
ACTUALITATEDr. Adrian Streinu-Cercel spune CLAR: Vaccinații și nevaccinații se pot infecta la...

Dr. Adrian Streinu-Cercel spune CLAR: Vaccinații și nevaccinații se pot infecta la fel de ușor. Prin certificatul verde la locul de muncă creăm DISCRIMINARE

Dr. Adrian Streinu-Cercel a intervenit în plenul Senatului unde a spus clar că atât persoanele vaccinate cât și cele nevaccinate se pot infecta la fel de ușor.

În aceste condiții, a zis el, impunerea certificatului verde la locul de muncă, în formula actuală, creează discriminare. Discriminarea se referă la 60% din populație care a făcut Sarscov2, dar nu este în evidențele DSP-urilor. Acești oameni nu figurează nicăieri, a zis medicul.

„Sunt de acord că trebuie luate anumite măsuri. Dar în ceea ce privește acest proiect de lege, 454/2001, este greșit din punct de vedere conceptual, științific. Atât persoanele vaccine, cât și cele nevaccinate se pot infecta la fel de ușor cu Sars-CoV-2.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

În acest context, ceea ce trebuia făcut și explicitat, era să se vadă care este incidența în populație a trecerii prin infecție. Altfel spus, avem un procent de circa 60% din persoanele care s-au infectat cu Sars-CoV-2, au făcut o infecție asimptomatică, nu figurează nicăieri și nici nu au acces pe platformă pentru a se putea înregistra prin determinarea anticorpilor din deget.

Noi suntem cei care generăm discriminare prin vaccinare. Și așa au fost o serie de antivacciniști care au făcut probleme, acum aducem un element în plus.”, a declarat Adrian Streinu-Cercel, astăzi, la votul proiectului de act normativ care prevede obligativitatea certificatului verde la locul de muncă.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar  Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media

Proiectul de lege 454/2021 a fost respins miercuri de Senat, cu 67 de voturi ”pentru” și 60 de voturi „împotrivă”. Pentru a fi aprobat, trebuia să obțină 69 de voturi „pentru”. Senatul nu este camera decizională. Proiectul va merge mai departe la Camera Deputaților.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Sub bocancul lui BocanceaSub bocancul lui Bocancea
    De cateva zile la Iasi avem ocazia sa vedem Razboiul din Ucraina. Nu este vorba de mascarada ruso-americana din Ucraina, ci de o alta mascarada care se vrea a fi… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate