ACTUALITATEDr. Adrian Streinu-Cercel spune CLAR: Vaccinații și nevaccinații se pot infecta la...

Dr. Adrian Streinu-Cercel spune CLAR: Vaccinații și nevaccinații se pot infecta la fel de ușor. Prin certificatul verde la locul de muncă creăm DISCRIMINARE

Dr. Adrian Streinu-Cercel a intervenit în plenul Senatului unde a spus clar că atât persoanele vaccinate cât și cele nevaccinate se pot infecta la fel de ușor.

În aceste condiții, a zis el, impunerea certificatului verde la locul de muncă, în formula actuală, creează discriminare. Discriminarea se referă la 60% din populație care a făcut Sarscov2, dar nu este în evidențele DSP-urilor. Acești oameni nu figurează nicăieri, a zis medicul.

„Sunt de acord că trebuie luate anumite măsuri. Dar în ceea ce privește acest proiect de lege, 454/2001, este greșit din punct de vedere conceptual, științific. Atât persoanele vaccine, cât și cele nevaccinate se pot infecta la fel de ușor cu Sars-CoV-2.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

În acest context, ceea ce trebuia făcut și explicitat, era să se vadă care este incidența în populație a trecerii prin infecție. Altfel spus, avem un procent de circa 60% din persoanele care s-au infectat cu Sars-CoV-2, au făcut o infecție asimptomatică, nu figurează nicăieri și nici nu au acces pe platformă pentru a se putea înregistra prin determinarea anticorpilor din deget.

Noi suntem cei care generăm discriminare prin vaccinare. Și așa au fost o serie de antivacciniști care au făcut probleme, acum aducem un element în plus.”, a declarat Adrian Streinu-Cercel, astăzi, la votul proiectului de act normativ care prevede obligativitatea certificatului verde la locul de muncă.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar  Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media

Proiectul de lege 454/2021 a fost respins miercuri de Senat, cu 67 de voturi ”pentru” și 60 de voturi „împotrivă”. Pentru a fi aprobat, trebuia să obțină 69 de voturi „pentru”. Senatul nu este camera decizională. Proiectul va merge mai departe la Camera Deputaților.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...