luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATEDonald Tusk spune că va face presiuni asupra presei din Polonia să...

Donald Tusk spune că va face presiuni asupra presei din Polonia să difuzeze un film pro-avort

Donald Tusk, liderul celui mai mare partid de opoziție din Polonia, a declarat într-o ședință publică în orașul Pszczyna, din sudul Poloniei, că va face presiuni asupra rețelelor comerciale de televiziune ale țării pentru a difuza un film pro-avort, care a fost realizat în semn de protest față de hotărârea judecătorească care a făcut ilegale avorturile eugenice, conform Remix News.

Când a fost întrebat dacă a vizionat filmul, Tusk a mărturisit că nu numai că l-a văzut, ci a fost implicat în producția sa, deși nu a explicat natura implicării. Fostul premier liberal s-a oferit să ajute la difuzarea filmului pe rețelele comerciale de televiziune din Polonia, Polsat și TVN.

Filmul, „Nimeni nu ar trebui să știe”, a fost finanțat prin granturi din Norvegia în Polonia și din surse de finanțare din Islanda și Liechtenstein. Filmul este un documentar care arată părerile unor medici și psihiatrii și prezintă povești din viața reală despre femei și familiile lor. Producția a fost realizată doar dintr-o singură perspectiv, pro-avort.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Donal Tusk a apelat la mass-media comercială și a spus că are contacte atât la TVN, cât și la Polsat și a promis că va întreba pe reprezentanții acestor posturi de ce nu au difuzat documentarul. El a mai spus că, dacă refuză să-l difuzeze, ar trebui să se simtă „rușinați”.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate