luni, septembrie 25, 2023
ACTUALITATEFostul șef SIE își face partid | După aventura eșuată în Pro...

Fostul șef SIE își face partid | După aventura eșuată în Pro România, generalul (r) Predoiu revine în politică

La Tribunalul București s-a depus cererea de înregistrare pentru un nou partid, Liga Acțiunii Naționale, fondatori fiind fostul cap al SIE, generalul cu patru stele Silviu Predoiu, și afaceriștii Dumitru Constantin Iacov și Alexandru-Gabriel Fieroiu.

Potrivit inpolitic.ro, citat de Știrpesurse, partidul militează, conform actelor depuse la tribunal, pentru o Românie care să-și urmărească interesele, în care valoarea să fie recunoscută și în care legea să fie aceeași pentru toți.

Acțiunea pentru acordarea personalității juridice a noului partid a fost înregistrată la Tribunalul București pe 16 septembrie.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Silviu Predoiu (n. 5 august 1958, București) a îndeplinit de patru ori funcția de director interimar al Serviciului de Informații Externe, în perioadele 20 iulie – 4 octombrie 2006, 19 martie – 5 decembrie 2007, 23 septembrie 2014 – 30 iunie 2015 și 26 septembrie 2016 – 5 iulie 2018.

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat pe 3 august 2018 decretul privind trecerea în rezervă a generalului cu patru stele Predoiu Silviu din Serviciul de Informații Externe (SIE), începând cu data de 5 august 2018.

După trecerea în rezervă, generalul Predoiu a activat politic în Pro România, de unde s-a retras după ultimele alegeri, preferând să meargă pe un drum propriu.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

1 COMENTARIU

  1. Inseamna ca Se curistii ce sunt chiar si prea multi cum ar fii Vidanjorii in uniforma de la SRI,Pulitie,Jandari unul mai prost ca altul vor jubila infintand un partid al lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate