sâmbătă, decembrie 2, 2023
OPINIIDespre iertare și recunoștință

Despre iertare și recunoștință

Dumnezeu este Mare! În urmă cu un an, am fost dat în judecată de Andi Vilara, project managerul Digi Sport, deranjat că am subliniat într-un articol de pe site-ul R3media că l-a adus pe fiul său pe un salariu mai mare decât al unor oameni cu experiență și care lucrau pe același post cu el, dar și pentru unele postări considerate jignitoare. Practic, m-a acționat în instanță pe motiv că i-am provocat insomnii și că i-am adus prejudicii de imagine.

Și asta deși eu am fost cel care a avut cel mai mult de suferit de pe urma deciziilor sale, care m-au făcut, într-un final, să părăsesc corabia Digi Sport. Cumva agresorul se transformase în victimă!

Iar astăzi, am primit un verdict favorabil din partea instanței, care a considerat că neîntemeiată cererea de chemare în judecată. Așa că vreau să îmi arăt recunoștința față de toți cei care m-au ajutat, într-un fel sau altul, pentru a izbândi. Dar înainte de toate, doresc să vă și atenționez că suntem cu toții pasibili de asemenea procese doar pentru că spunem ceea ce simțim și credem, ba chiar și cu dovezi clare de partea noastră. Că atunci când scriem despre cineva care a fraudat milioane că este hoț, iar el te dă în judecată pentru că i-ai afectat imaginea și l-ai făcut să sufere!

Și deși aveam suficiente probe pentru a da eu în judecată compania RCS – RDS pentru hărțuirea morală și discriminările de care am avut parte în ultima perioadă petrecută acolo, ultima înfățișare m-a făcut să îi dau dreptate unui prieten ce mi-a spus că pot câștiga mult pe o parte, dar pot pierde la fel de mult pe de altă parte. În timpul pledoariei finale a avocaților, am simțit o eliberare și, mai mult chiar, că l-am iertat pe Vilara pentru tot ce mi-a făcut. Indiferent de verdictul care urma să vină.

Pentru asta, vreau să îi mulțumesc din suflet Silviei Uscov, cel mai bun avocat care cred eu că mi-ar fi putut apăra cauza. Un om cu frică de Dumnezeu, cu principii solide, însetată de dorința de a face dreptate, Silvia este tipul avocatului care câștigă „against all odds”. Genul de om cu care poți merge la război. Datorită felului său de a-mi pregăti apărarea, pe toată durata procesului am avut permanent un sentiment de siguranță, că sunt mereu în avantaj, lucru care a contat enorm mai ales pentru starea mea psihică.

De liniștea mea sufletească s-a ocupat îndeosebi Daniel Zafiris, pe care Dumnezeu l-a trimis să îmi fie mai aproape în ultimul an și care m-a ajutat enorm să mă apropii și mai mult de Dumnezeu prin intențiile sale nobile. Nu doar Daniel s-a rugat pentru mine în toată această perioadă de încercare, așa că vreau să fiu recunoscător pentru toți ceilalți și să le mulțumesc din inimă.

Sincere mulțumiri și lui Mircea Șai pentru mărturia sinceră de la ultima înfățișare în fața judecătorului. Recunosc că aveam o mică strângere de inimă înainte, dar totul s-a risipit atunci când a jurat cu mâna pe Biblie.

Și pentru că am adus vorba de Biblie, simt că și Psalmii citiți în timpul procesului m-au ajutat, vreau să împărtășesc cu voi câteva versete:

27:1. Domnul este lumina și mântuirea mea! De cine să mă tem? Domnul este sprijinitorul vieții mele! De cine să-mi fie frică?

27:14. Pune-ți nădejdea în Domnul! Fii tare, îmbărbătează-ți inima și nădăjduiește în Domnul!

34:7. Îngerul Domnului își așază tabăra în jurul celor care se tem de El și-i scapă din primejdie.

37:1-2. Nu te mânia pe cei răi și nu te uită cu invidie la cei care fac răul, căci sunt cosiți iute ca iarba și se veștejesc ca verdeața.

46:1-3. Dumnezeu este adăpostul și sprijinul nostru, un ajutor care nu lipsește niciodată în nevoi.

De aceea, nu ne temem chiar dacă s-ar zgudui pământul și s-ar clătina munții în inima mărilor.

Chiar dacă ar urla și ar spumegă valurile mării încât să se cutremure munții de măreția lor.

Sper că decizia instanței să se mențină și într-o eventuală cale de atac formulată de Andi Vilara.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate