joi, mai 23, 2024
ACTUALITATECertificatul verde, în variantă PSD, va intra săptămâna viitoare în Camera Deputaților....

Certificatul verde, în variantă PSD, va intra săptămâna viitoare în Camera Deputaților. George Simion (AUR): Dacă va fi nevoie să stăm trei luni în stradă pentru a-l bloca, o vom face

Certificatul verde va intra în dezbaterea Camerei Deputaților săptămâna viitoare, iar PSD dorește schimbarea legii care a venit de la Senat.

Conform unor surse citate de Realitatea TV, PSD ar dori să introducă o testare PCR pe lună pentru cei care nu se pot vaccina, iar în cazul cadrelor medicale, costurile testării să fie suportate de stat. O astfel de măsură ar fi dorită și pentru profesori.

În cazul privaților, PSD ar dori introducerea certificatului pentru toate firmele, nu doar pentru societățile cu peste 50 de angajați, așa cum este în prezent.

Schimbarea opiniei PSD vine după ce senatorul și medicul Adrian Streinu-Cercel a spus de mai multe ori că impunerea certificatului verde va crea discriminări și că nu va împiedica transmiterea virusului de către cei vaccinați.

Reamintim că inițial, proiectul se referea doar la cadrele medicale și cele didactice, iar apoi, după amendamentele introduse de Florin Cîțu și Raluca Turcan, s-a menționat impunerea pentru toți angajații de la stat și pentru firmele care au mai mult de 50 de angajați.

În caz contrar, sancțiunile pot merge până la desfacerea contractului de muncă.

Pe 27 octombrie, la Senat, s-a respins proiectul, neîndeplinindu-se cvorumul necesar.

Într-un video publicat vineri, 5 noiembrie, liderul AUR, George Simion, a spus că dacă va fi nevoie, formațiunea sa va sta „trei luni în stradă”, pentru a se respinge certificatul verde.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

4 COMENTARII

  1. Rusine sa-i fie lui Ciolacu! Un mare tradator! In AUR ne-a ramas speranta, dar ar trebui sa le fim alaturi in lupta pentru o viata normala. Suntem lashi, nu facem nimic sa fim liberi!

  2. Și atunci cu ce-ar fi mai buni ciuma roșie decât holera galbenă? Cu ce? Tot o stea galbenă este și varianta lor, ba chiar mai ticăloasă.

    Trebuie susținuți cei de la A.U.R.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE