ACTUALITATEDeputatul USR Adrian Wiener, cel care se declara de acord cu exterminarea...

Deputatul USR Adrian Wiener, cel care se declara de acord cu exterminarea nevaccinaților, scrie că AUR pune în pericol democrația liberală pentru că susține proteste împotriva obligativității vaccinării

Deputatul USR, Adrian Wiener, a deplâns protestele din 21 decembrie de la Parlament, împotriva instituirii certificatului verde la locul de muncă, acuzând că acestea semnalizează faptul că „democrația liberală este în pericol”.

Articolul a fost publicat pe platforma Digi24, televiziunea care nu a chemat niciodată în studio un reprezentant al AUR.

Wiener scrie, în mod fals, că protestatarii anti restricții ar dori scoaterea în afara legii a vaccinării. În realitate, este vorba despre păstrarea caracterului voluntar al acordului pentru această procedură medicală.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media

„Un partid politic – AUR- a reușit să radicalizeze o parte a societății, să demonstreze că trăim în era post-adevăr; că manipularea și minciuna pot fi consacrate ca adevăruri absolute. Că în țara cu cea mai mare mortalitate din lume în luna octombrie e legitim, e chiar o datorie, să denunți măsurile de prevenție și să incriminezi, în Codul Penal dacă se poate, vaccinarea”, a scris Wiener.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Deputatul USR vorbește despre apărarea democrației liberale, deși este exponentul unei formațiuni care este de-acord cu pedepsirea drastică a celor care nu doresc să se vaccineze.  În realitate, așa cum scria jurnalistul britanic Brendan O Neill, tocmai cei care insistă cu vaccinarea obligatorie sunt cei care ucid liberalismul european.

Adrian Wiener s-a declarat, printr-un like, de-acord cu „exterminarea” nevaccinațior,  așa cum propunea un susținător al său pe facebook, în 2019.

Wiener a fost una dintre propunerile USR pentru conducerea Ministerului Sănătății.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate