duminică, iunie 4, 2023
ACTUALITATEDeputatul PSD Alexandru Rafila: Nu cred că acum este un moment propice...

Deputatul PSD Alexandru Rafila: Nu cred că acum este un moment propice pentru discuţia publică legată de legea vaccinării. Opinia publică este foarte inflamată

Deputatul PSD, Alexandru Rafila, a declarat că nu crede că este un moment propice pentru discuţia publică legată de legea vaccinării, pentru că opinia publică este „foarte inflamată”, informează Agerpres.

„Eu nu cred că acum este un moment propice discuţiei publice legate de legea vaccinării, nu pentru că ne ascundem sau există vreo reticenţă, ci pentru că opinia publică în momentul de faţă este foarte sensibilă, este foarte inflamată.

Vedeţi că, în ciuda faptului că sunt minoritari, cei care se opun vaccinării sunt foarte vocali şi încearcă să influențeze şi câteodată reuşesc să influenţeze persoanele nehotărâte în cea ce priveşte vaccinarea. Vedem poziţii contradictorii la diverşi lideri de opinie din diverse domenii şi atunci e bine ca un astfel de proiect, care până la urmă va legifera acest principiu al prevenţiei, (…) cred că ar trebui să fie dezbătut şi aprobat în Camera Deputaţilor într-un moment în care depăşim această pandemie.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

E o opinie personală. (…) Sunt oameni care nici nu au citit acest proiect şi care se opun prevederilor din el, menţionând lucruri care nici măcar nu sunt incluse în acest proiect”, a spus Rafila, săptămâna trecută, la dezbaterea pe tema vaccinării pe durata întregii vieţi, organizată de Coaliţia Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din România.

El a adăugat că „succesul campaniei de vaccinare împotriva infecţiei cu noul coronavirus poate să redeschidă porţile spitalelor pentru pacienții cu boli cornice”.

„Unul dintre motivele pentru care am putea să argumentăm în fata multora dintre concetăţenii noştri necesitatea vaccinării este legată şi de accesul la servicii de sănătate, care, în momentul în care pandemia este adusă sub control, va reveni la starea lui anterioară, care, chiar dacă nu era perfectă, era oricum mult mai bună decât în această perioadă. Sunt spitale care oferă servicii medicale deosebite, cum e Spitalul Colentina, şi care nu pot să ofere aceste servicii celor care au nevoie pentru că tratează pacienţii COVID”, a menţionat Rafila.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Cu siguranță dr. Alexandru Rafila se referă la protestele împotriva vaccinării obligatorii, dintre cele care au avut loc pe 7 martie la București au strâns peste 5.000 de persoane, după unele surse. Organizatorii au afirmat că au fost prezenți 12.000 de oameni.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

 1. Chestia asta cu vaccinarea obligatorie îmi amintește de sinuciderea colectivă a 900 de oameni din secta lui Jim Jones în Guiana Britanică în 1978.
  Cei care s-au opus sau au ezitat au fost sinuciși.

 2. Ce zice derbedeu’ asta?… ca niste minoritari, bla, bla!?… Dar de ce ai doar doua milioane de vaccinati in patru luni de zile, mai, desteptule?!
  Si sa nu uitam ca acest baiat este fiu de tortionar stalinist!

 3. Rafila este un servitor jegos al OMS-ului, un trădător care vrea să impună fascist vaccinarea obligatorie.

  Ce zice el aici este că : mai trebuie propagandă și reducerea la tăcere a dizidenților pana supunem populația și rupem rezistența. să o luăm incet cu vaccinarea.

  Să i se intoarcă pe cât de cinstit este acest profitor pe banii OMS-ului, slugă a corporațiilor. Prostul nu știe că iși atrage blestemele natiunii asupra familiei. Fasciștii ăștia care vor să supună oamenii la comanda corporațiilor iau comisioane iși cumpără care, mașini și iși umplu burțile și apoi se miră că de ce se abat nenorociri asupra casei lor. De aia pentru că vreți să nenorociți alti oameni pentru 30 de arginți!

  PSD nu mai este votabil cu asemenea oameni, in Parlamentul european toată pesedimea, penelimea și userimea au votat pașaportul vaccinal, sunt parte din mașinăria propagandei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

36,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate