miercuri, februarie 1, 2023
ACTUALITATENoul primar al Capitalei, Nicușor Dan, despre apa caldă și căldură: În...

Noul primar al Capitalei, Nicușor Dan, despre apa caldă și căldură: În această iarnă, tot ce putem să facem este să cârpim țevile. În doi ani, îmbunătățirile or să fie sensibile

Noul primar al Capitalei, Nicușor Dan, a abordat, marți seara, problema sistemului de termoficare din București, recunoscând că în această iarnă sunt așteptate sute de avarii, singura variantă luată în calcul fiind „cârpirea țevilor”.

Tot ce putem să facem este să pregătim un management de avarie, a spus Nicușor Dan, la Digi24, menționând că nu ar fi promis altceva în timpul campaniei electorale în legătură cu acest subiect.

Întrebat care este soluția în această iarnă, în contextul, în care sunt estimate sute de avarii, Nicușor Dan a recunoscut că tot ce se poate face este „să cârpim țevile”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

„În această iarnă, toată lumea o să aibă apă caldă și căldură, însă vom avea câteva sute de avarii, pe care o să încercăm să le rezolvăm cât putem de repede. (..) Începând din primăvară, când vremea o va permite, o să luăm fonduri europene și vom face treaba serioasă”, a precizat Nicușor Dan, spunând însă că îmbunătățirile se vor vedea în curs de doi ani.

În schimb, noul primar a promis că o să existe o comunicare mai bună cu bucureștenii în ceea ce privește gestionarea avariilor.

„Aceasta este o promisiune, o să îmbunătățim semnificativ relația cu bucureștenii (în privința comunicării-n.red). În primul rând o să răspundă cineva tot timpul la telefon și în al doilea rând o să spunem onest care este termenul în care avaria este rezolvată”, a subliniat Nicușor Dan.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate