ACTUALITATENoul primar al Capitalei, Nicușor Dan, despre apa caldă și căldură: În...

Noul primar al Capitalei, Nicușor Dan, despre apa caldă și căldură: În această iarnă, tot ce putem să facem este să cârpim țevile. În doi ani, îmbunătățirile or să fie sensibile

Noul primar al Capitalei, Nicușor Dan, a abordat, marți seara, problema sistemului de termoficare din București, recunoscând că în această iarnă sunt așteptate sute de avarii, singura variantă luată în calcul fiind „cârpirea țevilor”.

Tot ce putem să facem este să pregătim un management de avarie, a spus Nicușor Dan, la Digi24, menționând că nu ar fi promis altceva în timpul campaniei electorale în legătură cu acest subiect.

Întrebat care este soluția în această iarnă, în contextul, în care sunt estimate sute de avarii, Nicușor Dan a recunoscut că tot ce se poate face este „să cârpim țevile”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

„În această iarnă, toată lumea o să aibă apă caldă și căldură, însă vom avea câteva sute de avarii, pe care o să încercăm să le rezolvăm cât putem de repede. (..) Începând din primăvară, când vremea o va permite, o să luăm fonduri europene și vom face treaba serioasă”, a precizat Nicușor Dan, spunând însă că îmbunătățirile se vor vedea în curs de doi ani.

În schimb, noul primar a promis că o să existe o comunicare mai bună cu bucureștenii în ceea ce privește gestionarea avariilor.

„Aceasta este o promisiune, o să îmbunătățim semnificativ relația cu bucureștenii (în privința comunicării-n.red). În primul rând o să răspundă cineva tot timpul la telefon și în al doilea rând o să spunem onest care este termenul în care avaria este rezolvată”, a subliniat Nicușor Dan.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...