ACTUALITATEDe săptămâna viitoare, nevaccinații își vor plăti testele anti-Covid în Franța

De săptămâna viitoare, nevaccinații își vor plăti testele anti-Covid în Franța

Franța anunță că, începând cu 15 octombrie, testele pentru depistarea Covid vor costa, dar numai pentru persoanele majore nevaccinate: 44 de euro pentru un test PCR și cel puțin 22 de euro pentru un test rapid antigen, fără prescripție medicală.

La farmacie, testele vor costa și mai mult – 25 de euro în timpul săptămânii și 30 – în weekend. Minorii, persoanele vaccinate și cele care au prescripție medicală vor continua să se testeze gratuit.

Toate persoanele majore nevaccinate, care prezintă simptome pot avea acces la un test gratuit numai dacă au prescripție medicală, emisă cu cel mult 48 de ore înainte. Prescripțiile medicale pot fi obținute prin teleconsultație, dar le privesc numai pe acele persoane care trebuie să suporte o intervenție chirurgicală.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Pentru cei care s-au vaccinat, deja, testele vor rămâne gratuite. Pentru acestea e suficient să fie prezentat certificatul verde pentru a beneficia de testare gratuită.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3media                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...