luni, septembrie 25, 2023
ȘTIRICostel Barbu, cu două condamnări la activ, deschide lista PNL Teleorman pentru...

Costel Barbu, cu două condamnări la activ, deschide lista PNL Teleorman pentru Camera Deputaților

Costel Barbu, în prezent Secretar General adjunct al Guvernului, este cap de listă al PNL Teleorman pentru Camera Deputaților la viitoarele alegeri parlamentare, scrie G4Media.

Potrivit sursei citate, în 2014, Costel Barbu a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru ultraj, iar în 2015 a fost condamnat de Înalta Curte pentru incompatibilitate, fiind demis din funcția de primar al comunei teleormănene Suhaia.

„Mulţumesc colegilor din Biroul Politic Naţional pentru votul din această seară! Mulţumesc președintelui Ludovic Orban pentru ȋncrederea pe care mi-a acordat-o când a decis să deschid lista candidaţilor pentru Camera Deputaţilor ȋn Judeţul Teleorman!

Mulțumesc ȋncă o dată teleormănenilor pentru ȋncrederea şi votul acordate la alegerile locale din 27 septembrie!

Mai avem un hop şi după aceea putem să lucrăm timp de 4 ani, fără alegeri, la dezvoltarea județului nostru”, a scris Costel Barbu pe Facebook, duminică, după ce conducerea centrală a partidului i-a validat candidatura.

Premierul Ludovic Orban l-a desemnat pe Costel Barbu, fost primar al comunei Suhaia din județul Teleorman, Secretar General adjunct al Guvernului, în decembrie 2019.

La momentul respectiv, Libertatea a relatat că Barbu a fost declarat incompatibil de către Agenția Națională de Integritate (ANI) în anul 2013 și a pierdut funcția de primar în anul 2015. Ulterior, a fost aleasă primar soția sa.

Potrivit documentelor ANI, acesta s-a aflat în perioada 17.06.2008 – 10.11.2010 în relații ierarhice directe cu soția sa, Polexia-Georgiana Barbu, care lucra ca referent în cadrul compartimentului de impozite și taxe din cadrul Primăriei Suhaia.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate