duminică, octombrie 1, 2023
ACTUALITATEFostul ministru Ionuț Popescu despre Lucian Mîndruță și „alții la fel de...

Fostul ministru Ionuț Popescu despre Lucian Mîndruță și „alții la fel de inteligenți ca el”: Nu mai suflă acum nicio vorbă despre o nebunie care depășește orice conspirație: lupta ecologiștilor cu bășinile vacilor care încep să fie exterminate cu sutele de mii, ca metodă de luptă împotriva schimbărilor climatice

Fostul ministru al finanțelor, Ionuț Popescu, a remarcat faptul că ziariști precum Lucian Mîndruță și „alții la fel de inteligenți ca el”, care se ocupă cu așa-zisa demontare a „conspirațiilor”.

Conform fostului ministru, Mîndruță&co se folosesc de cele mai absurde lucruri găsite pe internet pentru a compromite cu orice fel de contestație la propunerile mainstream.

Popescu se întreabă de ce Mîndruță și restul „fact-checkărilor” nu spun nimic despre faptul că vacile sunt considerate un pericol pentru planetă din cauza gazelor pe care le emit.

„E plin internetul de băieți foarte deștepți, gen Mîndruță și alții la fel de inteligenți ca el, care luptă și demontează “conspirații” și fake news, ei fiind, evident, îmbibați doar de adevăruri științifice. De regulă, ei iau câte o tâmpenie, gen tunelurile dacice sau alte chestii ridicole și dovedesc apoi că ăsta este nivelul de inteligență al conspiraționiștilor.

Dar toți acești isteți nu mai suflă acum nicio vorbă despre o nebunie care depășește orice conspirație; lupta ecologiștilor cu bășinile vacilor care încep să fie exterminate cu sutele de mii, ca metodă de luptă împotriva schimbărilor climatice. În Olanda deja există legislație pentru așa ceva, ba, mai mult, există interdicția pentru respectivii fermieri, cărora li se ucid vitele, de a continua să crească aceste animale în altă parte a Europei și acum se pregătește Irlanda. Deci, aici vorbim deja despre legi care au preluat această nebunie…

Și mai înfiorătoare este însă schizofrenia acestor ecologiști; vor să extermine sute de mii de vaci dar, când îi întrebi dacă pot fi vânați urșii care terorizează sate și ucid oameni, ei, bine, nu, se opun vehement, pentru că ei știu de la desene animate că urșii sunt animale foarte drăguțe, care nu prea trag bășini…”, a remarcat Ionuț Popescu.

Ministrul comentează asupra unui raport apărut în Irlanda, conform căruia țara va trebui să renunțe la 200.000 de vaci, pentru a limita emisiile de gaze. Autoritățile afirmă că este un „document de lucru”, nu o decizie finală.

Reamintim că în primăvara acestui an, Olanda a fost zguduită de protestele fermierilor, care au ieșit în stradă din cauza politicilor guvernului, care pentru a ajunge la obiectul Net Zero, îi obligă să renunțe la animale.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

1 COMENTARIU

  1. Lucian Mîndruță e o satana obtinuta prin “selectie negativa”
    ii convine cum o duce el insusi,
    “a inteles” ca orice-orice s-ar intampla e in favoarea sa,
    aici greseste:
    -blesteme pe familia lui!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate