ACTUALITATEDe la susținerea genocidului, la pro LGBT. Inițiatorul Raportului Matici, croatul Predrag...

De la susținerea genocidului, la pro LGBT. Inițiatorul Raportului Matici, croatul Predrag Matici, a susținut mișcarea Ustașilor, care a măcelărit sute de mii de oameni în WW2

Celebrul „Raport Matic”, adoptat de Parlamentul European, a făcut furori în opinia publică din România și de pe Bătrânul Continent, din cauza prevederilor radicale pe care le conține.

Dintre români, doar europarlamentarii USRPLUS au votat acest document, care a fost apărat ulterior de Dacian Cioloș.

Inițiatorul documentului, cel care i-a dat și numele, este europarlamentarul croat Predrag Fred Matici (foto).

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Matici are o istorie interesantă, după cum a descoperit jurnalistul Traian Horia. Astfel, acesta este astăzi un mare susținător al LGBT și al transgenderismului, iar în trecut acesta apăra mișcarea extremistă „Ustașa din Croația.

Acum patru ani, în Parlamentul croat, Matici susținea că ustașii „nu i-au măcelărit pe sârbi degeaba”. Este vorba despre genocidul practicat de către mișcarea Ustașa împotriva sârbilor: cele mai „optimiste” cifre vorbesc de două sute de mii de morți, în timp ce sârbii spun că ar fi vorba despre 600.000 de victime.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Lagărul de la Jasenovac, stabilit de Ustași, rivalizează oricând cu Auschwitz, iar brutalitatea croaților apărați de Matici i-a depășit chiar și pe naziști, după unele surse.

Continuarea materialului este pe blogul lui Traian Horia.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. Când spui unui imbecil woke că nazismul este o formă de marxism ,în creierul lui mititel apare o contradicție insurmontabilă dincolo, firește, de cultura lui generală formată în linii mari din lozinci și șmecherie, contradicție care naște un scurtcircuit în urma căruia respectivul dobitoc (scuze regnului pentru comparație) devine extrem de agitat, începe să sară șl să urle jumătate din vocabularul de care dispune:rasist, homofob, islamofob, genderfob, nazist, suprematist alb, misogin și cam atât.Ăsta este rezultatul a trei decenii de învățământ în regim de război cultural.

  2. istoria se repeta pentru ca nimeni nu a invatat-o si nici nu vrea in continuare sa vada adevarul….oamenii prefera sa stea imbotnitzati si inchisi in lagare, oricum, nu conteaza, doar sa mai respire un minut, un ceas, o zi…. asta este popor…?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...