miercuri, iulie 17, 2024
ACTUALITATEDan Tanasă (AUR): „O altă dovadă a incapacităţii acestei coaliţii de guvernare...

Dan Tanasă (AUR): „O altă dovadă a incapacităţii acestei coaliţii de guvernare PSD – PNL – UDMR este incidentul deosebit de grav al demisiei ministrului Apărării”

În cadrul unei conferințe ce a fost organizată miercuri, Deputatul AUR Dan Tanasă, a ținut să critice coaliția aflată la guvernare în contextul demisiei Ministrului Apărării, Vasile Dîncu, acuzând-o de „incapacitate şi iresponsabilitate crasă”, informează Agerpres.ro.

Acesta este de părere că în contextul geopolitic actual, demisia ministrului apărării este un incident grav şi solicită numirea de urgenţă a unui nou ministru. În viziunea sa, actuala criză guvernamentală a luat naștere ca urmare a iresponsabilităţii de care a dat dovadă alianța.

„O altă dovadă a incapacităţii acestei coaliţii de guvernare PSD – PNL – UDMR este incidentul deosebit de grav al demisiei ministrului Apărării. Într-un context geopolitic cu un război la graniţă, ministrul Apărării îşi dă demisia după ce a pronunţat cuvântul pace şi anunţă motivul pentru care şi-a dat demisia: incapacitatea de a colabora cu preşedintele ţării, cu şeful CSAT”, a transmis deputatul AUR.

„Mesajul pe care îl transmitem partenerilor europeni şi partenerilor americani este unul de neseriozitate. România transmite un mesaj de neseriozitate şi de iresponsabilitate. Solicităm PSD şi PNL să înceteze aceste jocuri, care evident pun într-o lumină deosebit de periculoasă, deosebit de neprietenoasă imaginea României, şi solicităm numirea de urgenţă a unui şef la Ministerul Apărării Naţionale, pentru că situaţia este una deosebit de gravă în contextul geopolitic actual”, a adăugat acesta.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE