ACTUALITATEProfeție de o incredibilă exactitate. Alexandru Rafila (PSD): Pe 15 ianuarie 2022...

Profeție de o incredibilă exactitate. Alexandru Rafila (PSD): Pe 15 ianuarie 2022 vom intra în valul 5. Va trebui să luăm măsuri

Medicul virusolog Alexandru Rafila, care ar urma să fie ministrul Sănătății în Guvernul PSD-PNL-UDMR, avertizează că România va intra în valul 5 al pandemiei exact de Ziua Culturii Naționale, pe 15 ianuarie 2022, în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune Aleph News.

Acesta a dat de înțeles că oricum va veni acest „val 5”, chiar dacă s-ar vaccina încă trei milioane de oameni în următoarea perioadă. Totodată, viitorul ministru al Sănătății a spus că susține vaccinarea copiilor.

„În următoarele 90 de zile, ar fi bine să vaccinăm 3 milioane de persoane. Rezistența la îmbolnăvire trebuie să fie suficient de mare ca valul 5 să fie mult mai ușor. Perioada dificilă în România va începe la jumătatea lui ianuarie 2022. Pe 15 ianuarie 2022 vom intra în valul 5. În Ianuarie 2022 va trebui să luăm măsuri.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

OMS va face public raportul pe România. Trebuie să ne hotărâm ce vrem cu copiii noștri. Primul lucru: părinții să se vaccineze ei. Trebuie să se încurajeze testarea în școli. Accesul la vaccinare trebuie să existe și la copii. Copiii însă fac forme ușoare ale bolii.

Eu sunt de acord cu vaccinarea copiilor. Vaccinarea copiilor este o posibilitate, dar nu este o prioritate. Ca să vaccinezi copiii, primul lucru trebuie să convingi părinții. Doza 3 este recomandată pentru că după 6 luni de la vaccinare imunitatea este redusă. Prioritatea trebuie să fie a celor care n-au primit acum vaccin”, a declarat acesta.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

3 COMENTARII

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...