ACTUALITATEOm de știință german: Stigmatizarea nevaccinaților nu este justificată. Și cei vaccinați...

Om de știință german: Stigmatizarea nevaccinaților nu este justificată. Și cei vaccinați contribuie la transmiterea virusului

Prof. dr. Günter Kampf, medic și om de știință german, a publicat un studiu pe platforma The Lancet în care subliniază faptul că stigmatizarea, marginalizarea și discriminarea celor nevaccinați nu este justificată, întrucât și cei vaccinați contribuie la transmiterea virusului.

Există tot mai multe dovezi care arată că indivizii vaccinați continuă să aibă un rol relevant în transmitere. În Massachusetts, SUA, un total de 469 de noi cazuri Covid-19 au fost detectate în timpul unor evenimente din iulie 2021, iar 346 (74%) dintre cei infectați erau parțial sau total vaccinați, dintre care 274 (79%) au avut forme simptomatice.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În Germania, 55,4% dintre cazurile simptomatice de Covid-19 identificate la pacienții cu vârsta de 60 de ani sau peste au fost la indivizi complet vaccinați, iar proporția crește în fiecare săptămână.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Fac apel la oficialii și oamenii de știință la nivel înalt să oprească stigmatizarea persoanelor nevaccinate, care includ pacienții noștri, colegii și alți concetățeni, și să depună un efort suplimentar pentru a uni societatea”, a declarat Günter Kampf.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...