luni, iulie 15, 2024
ACTUALITATEPatriarhia Georgiei face apel la politicieni să NU susțină parada gay de...

Patriarhia Georgiei face apel la politicieni să NU susțină parada gay de la Tbilisi: Este crucial ca societatea noastră să vadă că democrația europeană nu este o respingere a modului de gândire și de viață a majorității

Patriarhia Georgiei a făcut un apel oficial, către membrii Parlamentului European și către Ambasadele străine, de a nu susține sau încuraja evenimentele din perioada 1-5 iulie, organizate sub egida „Tbilisi Pride”, în special parada homosexualilor, informează siteul instituției.

Conform acestei declarații, organizatorii acestor evenimente promovează un stil de viață netradițional, care „conține semne ale provocării și contrazice normele morale, urmărind să legalizeze un păcat grav”.

Patriarhia Georgiană afirmă că respectă dreptul fiecăruia de a alege, dar notează că „impunerea unei alegeri făcute de un grup mic asupra celorlalți este violență, care aduce atingere drepturilor, libertății și alegerilor vastei majorități a societății noastre, indiferent de etnie, religie sau alte afilieri”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

De asemenea, Biserica Georgiei declară că violența și ura sunt complet inacceptabile, „dar la fel de inacceptabil este auto-aprobarea păcatului și tentativa de a-l inocula și altora”. Biserica Ortodoxă a arătat mereu clemență păcătoșilor, dar nu și păcatului.

Ierarhii gruzini susțin că marșul LGBTQ nu are nicio legătură cu demnitatea, deoarece „confundă valorile universale și reprezintă o distorsiune voită a conceptelor acestor valori” și „are un efect negativ drastic asupra minorilor și subminează cele mai bune interese ale copiilor”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Activitățile din luna „pride” nu protejează cele mai bune interese ale LGBTQ, ci „contribuie la câștigarea de avantaje pentru un grup mic”.

„Neglijarea celor menționate mai sus și lipsa de considerație pentru realitatea obiectivă duce la discreditarea valorilor occidentale. Este crucial ca societatea noastră să vadă că democrația europeană nu este o respingere a modului de gândire și de viață a majorității oamenilor și a sentimentelor lor religioase”, adaugă Patriarhia Georgiei.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Apilarmel și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Comunicatul Patriarhiei gruzine vine în contextul în care președintele Franței, Emmanuel Macron, a vorbit despre nevoia de a purta o „bătălie culturală” împotriva țărilor din Est care au „alte valori” în privința homosexualității.

De asemenea, premierul olandez Mark Rutte a clamat că Ungaria nu are ce căuta în UE, din cauza legii privind protecția minorilor de homosexualitate și transgenderism.

Recent, Parlamentul European a votat Raportul Matic, un document considerat de extremă stângă, care vorbește despre „persoane care nasc”, inclusiv „bărbați transgender”.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE