ȘTIRIDan Puric despre pandemie: S-a dat ordin să se termine / Despre...

Dan Puric despre pandemie: S-a dat ordin să se termine / Despre vaccinarea copiilor: Senzația pe care am avut-o a fost de abator național, iar acum urmează abator pentru copii

Eseistul, regizorul și actorul Dan Puric a spus că „s-a dat ordin să se termine” cu pandemia și că s-a creat un „conflict nefiresc între bieții oameni care s-au vaccinat și bieții oameni care nu s-au vaccinat, tot din varii motive”.

Invitat la Antena 3, la emisiunea lui Răzvan Dumitrescu, Dan Puric a mai afirmat că vaccinul nu asigură imunitate.

„În primul rând, s-a creat un conflict nefiresc între bieții oameni care s-au vaccinat și bieții oameni care nu s-au vaccinat, tot din varii motive. Dacă ai o minte limpede și responsabilă, din punct de vedere medical, epidemiologic, nu faci așa ceva, în contextul în care știi că vaccinul nu asigură imunitate, în contextul în care știi că un om vaccinat poate să transmită în continuare, deci astea sunt date obiective”, a continuat scriitorul.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Dan Puric a mai zis că senzația pe care a avut-o în ceea ce privește campania de vaccinare „a fost de abator național, iar acum urmează abator pentru copii.

Când spui „veniți ca la abator și vaccinați-vă copiii”, nu e doar iresponsabilitate”, a adăugat scriitorul.

În ceea ce privește spoturile realizate de Guvern pentru promovarea vaccinului,  Dan Puric a afirmat:

„Tot ce-ați văzut acolo sunt celule care au luat-o razna. Pe bani europeni, pe infirmitate mentală și sufletească. Ce e mai important: un vaccin sau imunitatea?

De ce au blocat medicamente care și-au dovedit eficiența? De ce la noi s-a spus: „tratați-vă numai cu asta”? ”, a întrebat el.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Artistul crede că s-a creat artificial un conflict între cei care s-au vaccinat și cei care nu s-au vaccinat și în curând se va ajunge la violență.

„Am prieteni care s-au vaccinat. Nu se acuză vaccinarea în sine. Ci ordinăria politică vaccinați vs nevaccinați.

Reacțiile vaccinaților împotriva nevaccinaților vor ajunge violente.”, a mai declarat el la Antena 3.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...