sâmbătă, iunie 15, 2024
ȘTIRICristian Pârvulescu (SNSPA) acuză AUR că ar reprezenta „fasciștii”. Cotidianul „Libertatea” l-a...

Cristian Pârvulescu (SNSPA) acuză AUR că ar reprezenta „fasciștii”. Cotidianul „Libertatea” l-a luat la țintă pe Claudiu Târziu, G4 Media zice că AUR este Frankenstein

Rezultatele alegerilor parlamentare, în urma cărora partidul AUR a reușit să intre în Parlament, obținând un nesperat procent de aproape 9%, au băgat în „alertă” zona mediei progresiste din România.

Publicația G4Media, a lui Dan Tăpălagă și Cristian Pantazi, cunoscuți militanți progresiști, scrie că AUR este „partidul cu mesaj anti-maghiar, anti-occidental, unionist și anti-mască”.

Într-un editorial, Dan Tăpălagă afirmă că AUR  ar fi „Frankenstein-ul ăsta politic”, bineînțeles de „extrema-dreaptă”.

Cotidianul Libertatea, condus de Cătălin Tolontan, l-a luat la puricat pe unul dintre liderii AUR, pe care-l acuză că ar fi  făcut „declarații homofobe și antiavort” și ar manifesta „simpatii legionare”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Pentru Libertatea, un critic constant al Bisericii Ortodoxe Române, „homofobia” lui Claudiu Târziu s-a manifestat prin susținerea Referendumului pentru Familie din 2018 și opoziției față de educația sexuală ideologică în școli. De altfel, cotidianul Libertatea a susținut tocmai aceste lucruri în ultimii ani, promovând grupuri extremiste care susțin teoria gender sau legalizarea prostituției.

Cotidianul Libertatea a adoptat cu totul limbajul ideologic al extremei stângi: „Antonella Lerca Duda este o femeie romă trans și lucrătoare sexuală și de când a renunțat la corpul de bărbat pentru cel de femeie, cu care se identifica, le-a auzit pe toate”, scria Libertatea într-un articol despre câteva persoane care protestau în fața Catedralei Naționale. Evident, persoana în cauză „nu a renunțat la corpul de bărbat pentru cel de femeie”, fiind în continuare biologic bărbat, care practică prostituția.

La Digi 24, politologul Cristian Pârvulescu, un vechi opozant al ideilor conservatoare din România, a declarat, nici mai mult, nici mai puțin, că AUR ar reprezenta „fasciștii”, iar formațiunea propune „neo-legionarism”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

„L-am auzit pe Marcel Ciolacu că e dispus să facă alianță cu AUR. Nu am auzit încă până acum ca socialiștii să facă alianță cu fasciștii.

Cred că Marcel Ciolacu trebuie să își revizuiască cunoștințele despre ideologiile politice, pentru că trebuie să le spunem românilor că ce propune AUR este neo-fascism și neo-legionarism deschis.

AUR are poziții antieuropene clare, s-a mizat pe teoriile conspirației, pe coronascepticism. Cum ar putea Alexandru Rafila să fie premier într-un guvern cu oameni împotriva politicilor legate de combaterea coronavirusului?”, a spus Pîrvulescu.

El a rămas faimos după ce a susținut că dictatorul sovietic Iosif V. Stalin era antisemit pentru că a fost elev al unui seminar teologic ortodox.

Scena a fost relatată de profesorul universitar Petrișor Peiu:

„Scenă incredibilă în această seară la DIGI24: Cristian Pârvulescu spune: „Stalin era un antisemit notoriu datorită formației sale de preot ortodox.(…). De altfel, există un extremism în „ortodoxism”. Observații:
1. Prelipceanu, așa-zisul moderator îl aprobă mecanic dând din cap
2. S-a trecut orice linie roșie a nesimțirii și mitocăniei televizate de către acești roboți mizerabili
3. Ar fi oare prea mult să așteptăm intelectualii de dreapta (câți or mai fi existând cu adevărat ) protestând împotriva acestei golănii cu aer de savantlâc?

4.Cât despre creștini, ei vor întoarce și celălalt obraz îndurând cu demnitate palmele pârvuleștilor și rugându-se pentru iertarea păcatelor acestor ucigași spirituali…”.

Tot Pîrvulescu a spus într-o dezbatere online că nu înțelege de ce serviciile nu acționează împotriva „fundamentalismului ortodox”, pe care l-a asemuit cu cel islamic. Acesta nu a precizat câte victime a făcut „fundamentalismul” acesta,  de vreme ce în ultimii ani, tocmai preoții și bisericile ortodoxe au fost victimele crimelor, bătăilor și profanărilor.

Aceste acuzații post electorale sunt continuarea celor de dinainte de alegeri, în care Hotnews scria că AUR ar fi noua „mișcare legionară”, care ar acapara România.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. Acest p….g Cristian Pârvulescu ,tradator de tara ,care vomita pe gura cum vor cei de la putere, de ce anume ii este frica? I-a aratat cineva pisica? Romania nu are nevoie de nevertebrati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE