duminică, aprilie 14, 2024
ACTUALITATEUSR PLUS dă vina pe managerul Spitalului Foișor pentru felul cum au...

USR PLUS dă vina pe managerul Spitalului Foișor pentru felul cum au fost transferați pacienții. Varujan Vosganian: Cristian Stoica a realizat unul dintre cele mai moderne spitale din România. Dacă vă atingeți de el, s-ar putea să fie picătura care a umplut paharul

USR PLUS consideră că directorul Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București și managerul Spitalului Foișor trebuie demiși, pentru că sunt vinovați de modul „inacceptabil” în care a fost gestionat transferul pacienților care a uimit o țară întreagă.

„Directorul ASSMB și managerul Spitalului Foișor trebuie să plece! Modul în care a fost gestionat transferul pacienților de la Spitalul Foișor este inacceptabil. Managerul spitalului a blocat formalitățile pentru transformarea Spitalului Foișor în spital COVID-19 şi prin asta a întârziat nepermis de mult transferul pacienților. Directorul ASSMB şi managerul Spitalului Foișor trebuie demiși. Spitalul Foișor aparține de Primăria București, în subordinea directă a ASSMB, o structură a primăriei condusă şi acum de oamenii numiți fără concurs de fostul primar PSD Gabriela Firea”, se arată într-un comunicat transmis sâmbătă Agerpres de USR PLUS.

Scriitorul Varujan Vosganian a reacționat dur la acest comunicat. Fostul Ministru al Economiei și senator spune că managerul spitalului „Foișor” a realizat unul dintre cele mai moderne spitale din România.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Dacă vă atingeți de Cristian Stoica, managerul Spitalului „Foișor”, așa cum sugerează amenințările ministrului sănătății, s-ar putea ca asta să fie picătura care umple paharul.
Cristian Stoica a realizat unul dintre cele mai moderne spitale din România. Faptul că și-a apărat pacienții este firesc. Ca să nu mai vorbim că evacuarea s-a făcut după manierele staliniste ale anilor ’50. Cât despre argumentul că doctorul Stoica trebuie schimbat pentru că a fost numit de Firea, asta e o minciună sfruntată. Cristian Stoica este managerul Spitalului Foișor de pe vremea când Gabi Firea era încă moderatoare de televiziune”, a răspuns Vosganian.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

  1. Asta este rezultatul unui Guvern care a devenit un GestapoNazist plin de Fascisti, Comunisti si Psihopati… Este o struto-camila… Aceste fiinte diabolice trebuiesc oprite de la ascensiune… Sunt in ultimul stadiu de involutie!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE