luni, martie 20, 2023
ENERGIEDacia Spring - cea mai ieftină mașină electrică din Europa disponibilă la...

Dacia Spring – cea mai ieftină mașină electrică din Europa disponibilă la precomandă

Dacia deschide începând cu 20 martie online precomenzile pentru versiunea „Confort Plus” a primului său model electric care va fi disponibilă la prețul de €18.100, cu TVA inclus. Primele livrări sunt programate în cursul lunii septembrie 2021, informează Mediafax.

„Începând din 20 martie, Dacia deschide online precomenzile pentru versiunea „Confort Plus” a primului său model electric. Aceasta va fi disponibilă la prețul imbatabil de 18.100 Euro (TVA inclus). Dacia Spring dispune de un motor electric de 33 KW (45 CP), cuplat cu o baterie de 26,8 KWh și poate fi alimentată atât la o priză casnică de 220V cât și la un Wall Box sau, opțional, la o bornă DC.

Dacia Spring beneficiază, în serie, de numeroase echipamente de siguranţă, printre care: limitator de viteză, ABS, ESP, repartitor electronic al forței de frânare, 6 airbag-uri, apel de
urgență (buton SOS), aprindere automată a farurilor și frânare automată de urgență. Modelul este disponibil, de la lansare, în trei culori: Kaoline White, Cenote Blue şi Lightning Silver. La aceasta se va adăuga, ulterior, o a patra opțiune: Goji Red.

Ulterior vor fi deschise precomenzile pentru versiunea de echipare Confort, disponibilă la prețul de €16.800 (TVA inclus). O variantă destinată clienților de flote va fi de asemenea disponibilă, la același preț: €16.800 (TVA inclus). Dacia Spring va putea fi achiziționată de clienții din România prin intermediul programului RABLA PLUS. Primele livrări sunt programate în cursul lunii septembrie 2021.”, anunță Dacia.

Modelul are o autonomie de 230 km conform ciclului WLTP (57% urban, 25% interurban și 18% autostradă) și de 305 km conform ciclului WLTP City (care cuprinde doar partea urbană a ciclului omologat). Garanția oferită este de 3 ani sau 100.000 km pentru vehicul și de 8 ani sau 120.000 km pentru bateria electrică.

Alte detalii despre noile modele Dacia pot fi găsite aici.

Processing

Donează pentru R3media

Contribuția ta va ajuta R3media să existe

  • RON *

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

35,300FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate