ACTUALITATEDacia Spring - cea mai ieftină mașină electrică din Europa disponibilă la...

Dacia Spring – cea mai ieftină mașină electrică din Europa disponibilă la precomandă

Dacia deschide începând cu 20 martie online precomenzile pentru versiunea „Confort Plus” a primului său model electric care va fi disponibilă la prețul de €18.100, cu TVA inclus. Primele livrări sunt programate în cursul lunii septembrie 2021, informează Mediafax.

„Începând din 20 martie, Dacia deschide online precomenzile pentru versiunea „Confort Plus” a primului său model electric. Aceasta va fi disponibilă la prețul imbatabil de 18.100 Euro (TVA inclus). Dacia Spring dispune de un motor electric de 33 KW (45 CP), cuplat cu o baterie de 26,8 KWh și poate fi alimentată atât la o priză casnică de 220V cât și la un Wall Box sau, opțional, la o bornă DC.

Dacia Spring beneficiază, în serie, de numeroase echipamente de siguranţă, printre care: limitator de viteză, ABS, ESP, repartitor electronic al forței de frânare, 6 airbag-uri, apel de
urgență (buton SOS), aprindere automată a farurilor și frânare automată de urgență. Modelul este disponibil, de la lansare, în trei culori: Kaoline White, Cenote Blue şi Lightning Silver. La aceasta se va adăuga, ulterior, o a patra opțiune: Goji Red.

Ulterior vor fi deschise precomenzile pentru versiunea de echipare Confort, disponibilă la prețul de €16.800 (TVA inclus). O variantă destinată clienților de flote va fi de asemenea disponibilă, la același preț: €16.800 (TVA inclus). Dacia Spring va putea fi achiziționată de clienții din România prin intermediul programului RABLA PLUS. Primele livrări sunt programate în cursul lunii septembrie 2021.”, anunță Dacia.

Modelul are o autonomie de 230 km conform ciclului WLTP (57% urban, 25% interurban și 18% autostradă) și de 305 km conform ciclului WLTP City (care cuprinde doar partea urbană a ciclului omologat). Garanția oferită este de 3 ani sau 100.000 km pentru vehicul și de 8 ani sau 120.000 km pentru bateria electrică.

Alte detalii despre noile modele Dacia pot fi găsite aici.

Facebook Notice for EU!
You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...