ACTUALITATEZiarista Ioana Ene Dogioiu cere „lock-down total măcar două săptămâni”

Ziarista Ioana Ene Dogioiu cere „lock-down total măcar două săptămâni”

Jurnalista Ioana Ene Dogioiu cere, într-un editorial publicat pe spotmedia,  un „lock-down total care să oprească spirala tragică măcar două săptămâni”.

Mai mult, ea cere și asistența Uniunii Europene.

„Și cred cu tărie că acum, abia acum, chiar este momentul unui lock-down total, care să oprească spirala tragică, măcar două săptămâni. Sistemul sanitar are nevoie să își tragă respirația.

Dacă asaltul asupra lui va continua, vom ajunge la tragedii a căror gravitate va depăși cu mult costul unei închideri.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Eseuri antiromantice, de Irving Babbitt,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Și nu în ultimul rând, ar trebui activat Mecanismul de Protecție Civilă al UE pentru că suntem cu apa la gură”, a scris ea.

Dogioiu a reacționat astfel față de tragedia petrecută la Constanța, unde Spitalul de boli infecțioase a luat foc vineri.

Ea a acuzat că statul nu este funcțional, începând cu președintele României, Klaus Iohannis.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

7 COMENTARII

  1. Dacă cere închiderea totală și protecția UE (care este spoliatorea /distrugătoarea României) este evident că doamna în cauză lucrează pentru trădătorii Țării și se face că nu pricepe că incendiilor din spitalele din România sunt PREMEDITATE. Nu de închidere TOTALĂ este nevoie, ci înlăturare TOTALĂ a MINCIUNII în care ne complacem din martie 2020.

  2. Sa incercam sa gasim explicatii pt afirmatiile doamnei in cauza. O evaluare psihologica rapida ne spune ca respectiva era un copil cu probleme in copilarie si a fost inchisa in cotet in mod repetat, de unde a ramas cu traume. Cotetul era bine ermetizat, de aici problema cu ” trasul respiratiei”. Si o inchideau cate doua saptamani. Cotetul nu era curatat, de aici si „apa la gura” . Sfasietoare marturie. Asistenta UE se refera la eventualele trupe de mercenari care ar potolii demonstratiile si ar asigura o vaccinare ” eficienta”.

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...