joi, mai 23, 2024
ACTUALITATECunoscutul luptător pentru pădurile României, Daniel Bodnar, riscă să nu mai poată...

Cunoscutul luptător pentru pădurile României, Daniel Bodnar, riscă să nu mai poată merge niciodată din cauza unui accident

Daniel Bodnar a fost rănit grav într-un accident de mașină în noaptea de 18 spre 19 ianuarie, după ce a fost pasager într-o mașină condusa de un prieten.

În urma acestui grav incident, Bodnar a fost operat, dar medicii îi dau puține șanse de a mai merge din nou, pe propriile picioare.

Daniel Bodnar este cel mai cunoscut activist de mediu din judeţul Suceava, care militează pentru protejarea pădurilor din Bucovina și luptă împotriva tăierilor ilegale.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

A trimis autorităților imagini și filmări cu hoții de lemn din Bucovina, contribuind în acest fel la prinderea lor în flagrant.

Daniel Bodnar a fost atacat de mai multe ori de hoţii de lemne, din acest motiv trimițându-și familia departe de țară.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Cine poate să-l ajute, o poate face în conturile familiei.

Bodnar Daniel
Cont în LEI – Banca Transilvania:
RO05BTRLRONCRT0501378502,
BTRLRO22
Bodnar Daniel
Cont în EURO – Banca Transilvania:
RO79BTRLEURCRT0501378501,
BTRLRO22
REVOLUT:
GB06 REVO 0099 7013 1862 45
REVOGB21
Bodnar Simona
Cont în LEI – Banca Transilvania:
IBAN RO60BTRLRONCRT0476112601

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE