ACTUALITATECozmin Gușă spune că se pregătește apariția publică a dosarului de colaborator...

Cozmin Gușă spune că se pregătește apariția publică a dosarului de colaborator al Securității al președintelui Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a colaborat cu fosta Securitate, iar dosarul de colaborator urmează să fie scos la lumină în perioada care urmează, a spus analistul politic Cozmin Gușă, scrie Inpolitics.

Gușă a spus că i-a văzut dosarul președintelui și că a fost un „informator de duzină”.

„Viktor Orban a fost bine ghicit și sprijinit de serviciile secrete ungare. Șansă pe care au ratat-o serviciile secrete românești, de a avea și noi măcar șansa unui Viktor Orban. S-au mulțumit cu fel de fel de informatori de duzină, de la Ion Iliescu, Emil Constantinescu, Traian Băsescu, Klaus Iohannis…Toți au fost informatori de duzină ai fostei Securități. Am toate documentele pentru asta, au apărut și public. La Klaus Iohannis încă nu au apărut public, dar se pregătește, după știința mea este pe țeavă, și știu și cine pregătește acest lucru, vă dați seama că le-am și văzut. Au preferat serviciile informatori de duzină, care lucruri de duzină au și făcut, pentru că serviciilor secrete românești le-a lipsit după 1989 patriotismul” mai spune Gușă, la postul de radio Solid Gold FM.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Cozmin Gușă este cel care a anunțat, în premieră, acum un deceniu și jumătate, informația că Mona Muscă are dosar la Securitate, care s-a dovedit cît se poate de reală. În plus, analistul nu livrează o informație pe surse, ci susține că a văzut documentele doveditoare, scrie Inpolitics.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate