luni, martie 20, 2023
ACTUALITATEPrimul caz de variola maimuței depistat în România. E un homosexual al...

Primul caz de variola maimuței depistat în România. E un homosexual al cărui „partener” a călătorit în mai multe țări din Europa, chiar în luna „mândriei”

Ministerul Sănătății a anunțat că în România a fost depistat primul caz de variolă a maimuței. Pacientul este un bărbat de 25 de ani din București, fiind diagnosticat pe 13 iunie.

Fără s-o spună explicit, MS afirmă că pacientul este homosexual. Instituția afirmă că pacientul bărbat are „un partener”, care a călătorit în Europa în ultima perioadă.

De două săptămâni, în Occident se sărbătorește „luna mândriei”, care celebrează homosexualitatea.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Este vorba despre un bărbat în vârstă de 26 de ani din București. Acesta a fost diagnosticat în cursul zilei de astăzi în urma investigațiilor de laborator.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Boala a debutat în urmă cu 4 zile iar pacientul s-a prezentat la spital în cursul nopții precedente.

Starea bărbatului este bună. Pacientul primește tratament simptomatic și se află în izolare.

Din anamneză, rezultă că partenerul persoanei infectate a călătorit în ultima perioadă în mai multe țări din Europa unde există numeroase cazuri de infecție cu variola maimuței”, a transmis Ministerul Sănătății.

Nu este prima oară când Ministerul Sănătății spune că victimele acestei boli sunt persoanele care întrețin relații cu persoane de același sex.  Într-un comunicat de presă din 22 mai, MS afirma că printre cei mai expuși riscului infectării sunt: „personalul medico-sanitar care pot intra în contact cu pacienți infectați, lucrătorii sexuali și bărbații care întrețin relații sexuale cu bărbați, având în vedere recentul grup de cazuri în rândul celor care se autoidentifică ca atare”.

Același lucru a fost constatat și de presa din Occident.

Vaccinul împotriva virusului care provoacă variola maimuței va ajunge în România după ce va fi finalizată achiziția de către Comisia Europeană, țării noastre revenindu-i o cotă parte, cifrată la aproximativ 2.500 de doze. Vaccinul este furnizat de către un producător american și este disponibil deocamdată în cantități mici, au mai menționat reprezentanții Ministerului Sănătății.

În cursul lunii mai s-au mai înregistrat două suspiciuni de infectare cu variola maimuței la o femeie de 43 de ani din Rădăuți și un bărbat cetățean român internat la un spital din Atena, in Grecia, însă acestea au fost infirmate ulterior, fiind vorba de infectări cu varicelă.

Variola maimuței nu se răspândește cu ușurință între persoane și necesită un contact apropiat. Virusul intră în organism prin pielea sau mucoasele lezate, tractul respirator, ochi, nas sau gură și prin fluide corporale.

 

Processing

Donează pentru R3media

Contribuția ta va ajuta R3media să existe

  • RON *

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

12 COMENTARII

  1. Informația aceasta este prezentă pe toate secțiunile de știri! Nu pot să-nțeleg de ce și pentru ce i se acordă atâta importanță?! De ce caută mass-media cu tot dinadinsul să ne „aliniem” preceptelor occidentale și să nu-i lăsăm doar pe politicieni să întărească și să consolideze „parcursul euro-atlantic”? În vechile tratate de medicină legală și criminalistică scrise de Mina Minovici, homosexualitatea, pe lângă faptul că era catalogată drept infracțiune, era considerată o boală psihică. Pe Dumnezeu nu-l amintim decât așa… în treacăt, vag, specificând doar sinaxarul zilei. Nu-mi doresc să cunosc ceea ce fac oamenii în dormitoarele lor, nici ce tipuri de boli contactează, chiar dacă presa, guvernanții, legislația UE și ONG-urile insistă ca noi toți să știm, să-i acceptăm eventual, să-i tolerăm, să fim amabili și politicoși cu dezaxații. Sincer, chiar nu manifest vreun interes aparte față de niște unelte! Pentru că asta sunt! Niște unelte prin intermediul cărora sunt constrânse națiunile, sunt șantajați cetățenii, este instaurată noua „poliție a gândirii”. Din păcate, dacă ne merge cum ne merge, NU este numai din vina politicienilor. Îngăduim într-un mod ipocrit situația actuală cu gay și curcubeie în schimbul unei tiranii din ce în ce mai accentuate. Și-atunci, pentru ce mai numim „regim totalitar” perioada Dej-Pauker-Ceaușescu, dacă nu suntem în stare să intuim noua formă monstruoasă de stalinism, care se desfășoară în fața ochilor noștri?

  2. Ce este cu duma aia ca “lucratori sexuali”? Exista prostituati / prostituate! Si aia este o ocupatie ilegala in Romania , din cate cunosc! Nu tin minte sa fi venit DEX-ul cu varinata de “lucrator sexual” pentru kurve masculine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

35,300FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate