duminică, aprilie 14, 2024
ACTUALITATEPoporul maghiar se opune planului Comisiei Europene de a înființa centre de...

Poporul maghiar se opune planului Comisiei Europene de a înființa centre de migrație și ghetouri de migranți

Nu numai Guvernul maghiar s-a opus planului Comisiei Europene de a înființa de opt ani mari centre de migrație și ghetouri de migranți cu o voință politică foarte puternică. Poporul maghiar s-a opus și el, a declarat ministrul maghiar, Zoltán Kovács, duminică, la Radio Național Kossuth, informează Rmx.news.

O consultare națională maghiară, un referendum și o modificare constituțională au arătat destul de clar ce dorește poporul maghiar, iar politica actuală de relocare forțată a migranților a UE este în totală contradicție cu sistemul constituțional maghiar.

Zoltán Kovács a fost întrebat despre faptul că Comisia Europeană nu dorește să oprească migrația, ci să o stimuleze. Un nou termen, „ghetou de migranți”, a apărut: ar exista tabere de mărimea unui oraș undeva la granița de sud a Ungariei. UE propune ca Ungaria să aibă grijă de migranții din aceste tabere până când cererile lor de azil sunt evaluate; chiar dacă evaluarea lor nu este finalizată în 12 săptămâni, ar trebui să li se permită să rămână în tabere.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În ceea ce privește cererea Comisiei Europene de plăți suplimentare din partea statelor membre, secretarul de stat a spus că este clar că bugetul pe șapte ani al UE a fost pus sub semnul întrebării în doar doi ani și întrebarea este dacă comunitatea se îndreaptă către faliment.

Cu privire la planul de gestionare a migrației, secretarul de stat a spus că propunerile care fuseseră odată înaintate la Bruxelles în timpul summitului de migrație din 2015 sunt reluate.

La acea vreme, a amintit el, existau planuri de a se înființa puncte de intrare, așa-zise hotspot-uri, în țări externe, dar planul a fost abandonat din cauza protestelor ONG-urilor și stângii.

El a spus că Guvernul ungar rămâne ferm angajat în poziţia sa anterioară împotriva distribuirii migranţilor.

Întrebat dacă Ungaria și Polonia pot împiedica implementarea planului, Kovács a spus că se poate lua doar o decizie unificată privind migrația și este nevoie de o decizie unanimă și de un consens din partea șefilor de stat și de guvern care reprezintă țările. În caz contrar, cetățenii statelor individuale ar putea simți pe bună dreptate că li se impun decizii și că voința lor este ocolită.

El a spus că statele membre nu știu unde s-au dus banii, nu există conturi detaliate și nu este clar cum au fost cheltuite exact cele 70 de miliarde de euro pe care UE le-a plătit Ucrainei în diferite forme în ultimul an și jumătate.

El a subliniat că, în timp ce UE se așteaptă ca statele sale membre să plătească bani în plus pentru respingerea migranților, multe țări, inclusiv Ungaria și Polonia, nu au primit subvențiile care le-au fost datorate de ani de zile.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. Oameni cu capul pe umeri, patrioți care isi stiu interesul.

    La noi Iohannis, PNL, USR și alții fac tot ce dictează UE, adică vor aduce in cativa ani sute de mii de musulmani pe capul nostru, vor infesta toată țara cu jihadiști, populații alogene, paraziți sociali și o să ajungeți să vă pară rău de țara asta așa cum v-au dat-o strămoșii când o să vă treziți că nu va mai puteți lăsa copiii la joacă in curte fără să vă fie frică să nu fie răpiți sau atacați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE