marți, martie 28, 2023
ACTUALITATECovid -19 | Vaccinații au devenit majoritari la terapie intensivă. În timp...

Covid -19 | Vaccinații au devenit majoritari la terapie intensivă. În timp ce statele cu procente uriașe de imunizați sunt copleșite de infectări, companiile și autoritățile vorbesc despre un nou vaccin

Numărul pacienților Covid vaccinați internați în stare gravă la ATI l-a depășit pe cel al nevaccinaților, potrivit ultimului raport publicat de Ministerul Sănătății. În ce privește infectările, 67% dintre cei testați pozitiv provin din rândurile ”imunizaților”. Cifrele arată clar că vaccinul a fost absolut inutil, în ce privește combaterea pandemiei Covid. Între timp, pandemia a revenit în forță.

În intervalul 27 iunie – 3 iulie 2022 au fost înregistrate 7.726 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – Cov-2 , a anunțat Ministerul Sănătății. Totodată, în spitale numărul total de persoane internate în secții cu Covid-19 este de 922, din care 52 la ATI. Dintre cei 52 pacienți internați la ATI, 27 sunt vaccinați împotriva Covid. Decesele se înregistrează doar la pacienți cu comorbidități și, cu mici excepții, la cei cu vârste de peste 70 de ani, procentul nevaccinaților decedați fiind aproape egal cu cel al vaccinaților anti-Covid.

Creșterea numărului de cazuri la circa o mie pe zi a determinat Ministerul Sănătății să anunțe repunerea în funcțiune a centrelor de testare. Dat fiind faptul că, potrivit raportului INSP, 67% dintre infectați sunt vaccinați anti-Covid, aproape 5.200 de cazuri pe săptămână se înregistrează în rândul celor injectați, fapt care dovedește o imunitate deficitară a acestora.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În urma creșterii infectărilor din ultima săptămână, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a recomandat utilizarea măștii în spațiile închise, igiena mâinilor și aerisirea spațiilor publice. Mai mult, invocând un Ordin de ministru din 2016, Rafila a anunțat că managerii de spital vor putea dispune purtarea obligatorie a măștior de protecție în interiorul unităților sanitare, pe motiv că s-ar transmite infecțiile nosocomiale.

În realitate, bacteriile, fungii și virusurile din spitale se transmit, în principal, prin intermediul mâinilor murdare și prin instrumentele medicale.

Vine valul șase

Potrivit predicțiilor făcute de Ministerul Sănătății, cu specificarea că acestea nu sunt extrem de riguroase, vârful acestui val din România, care deja a început, va apărea între 7 și 10 august. O variantă mai pesimistă avansată de ministrul Alexandru Rafila a fost ca vârful acestui val să fie spre sfârșitul lunii august, începutul lunii septembrie, cu un total săptămânal de cazuri de circa 70.000, adică 10.000 de cazuri pe zi.

”Rămâne de văzut dacă acest lucru se va confirma în acest fel. Din ce am citit, prezumția este că vârful acestui val în Europa va fi undeva la sfârșitul lunii iulie. Știți că noi avem un decalaj de circa două săptămâni față de restul UE. Din cauza asta, un scenariu rezonabil probabil că o să fie între 14 și 21 august. Acestea sunt date care sunt pur informative, nu reprezintă niciun fel de angajament”, a afirmat ministrul Sănătății, Alexandru Rafila.

Infectări masive în statele vaccinate

În timp ce autoritățile și companiile producătoare vorbesc de un nou vaccin, mai eficient, pentru a abate atenția de la inutilitatea celor pe care continuă să le vândă pe piața europeană și nu numai, statele cu procente uriașe de vaccinați sunt copleșite de infectări masive.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Cele mai multe s-au înregistrat în Franța, care a depășit 200.000 de infectări pe zi, urmată de SUA, cu peste 180.000 de cazuri Covid, Italia, cu 133.000 de cazuri și Germania, cu peste 130.000 de infectări pe zi. Mai mult de 70.000 de infectări au raportat Brazilia și Spania, iar peste 30.000 de cazuri s-au înregistrat în Australia, Portugalia și Elveția. În ce privește internările, Italia are peste 7.000 de pacienți pe zi, iar Spania, peste 6.000.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar  Zeontal, pulbere dentara, cu continut de 100% pulbere de zeolit natural și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Totodată, ultimele date statistice arată 141 decese pe zi în Franța, 148 în Spania, 122 în Germania și 98 de decese pe zi în Italia, cauzate de Covid-19, conform Național.

Processing

Donează pentru R3media

Contribuția ta va ajuta R3media să existe

  • RON *

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. revine valul 6 de nazism in care se elimina persoanele cu asa zise ‘comorbiditati’. Se cauta o ‘rasa ariana’, fara batrani si oameni bolnavi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

35,300FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate