ACTUALITATECornel Nistorescu: Dacă Șoșoacă și Simion ar fi niște LGBT, ce i-ar...

Cornel Nistorescu: Dacă Șoșoacă și Simion ar fi niște LGBT, ce i-ar mai pupa în… toată această rămășiță din ceata strînsă de Silviu Brucan cu 31 de ani în urmă, la GDS!

Jurnalistul Cornel Nistorescu, directorul Cotidianului, a comentat scrisoarea unor persoane publice împotriva partidului AUR, numindu-i pe respectivii „urmașii lui Brucan de la GDS, grup dezumflat și coclit, au sărit repede să-și afirme internaționalismul și spiritul democratic”.

„Urmașii lui Brucan de la GDS, grup dezumflat și coclit, au sărit repede să-și afirme internaționalismul și spiritul democratic. Țara îmbătată de iluzii și promisiuni nu mai poate merge drept. O ia ca bețivul către gară și, vezi Doamne, are nevoie de spiritul lor critic, internaționalist și progresist să oprească valurile AUR. Intelectualii (abonați, mai ales, la comunicatele comandate de dincolo de graniță) cer partidelor de dreapta (adică bandiților politic de putere nouă) să întrerupă orice legătură cu AUR. De ce?

”În ultimele săptămâni, miniștrii Educației, Justiției și Sănătății au discutat nestingheriți cu conducerea AUR. Atitudinea afișată de membri ai Guvernului României care, prin poziționarea lor, respectiv deschiderea către dialogul cu AUR, angajează întreg Executivul, este scandaloasă și inadmisibilă”, scrie în petiția domnilor „intelectuali publici“, unii cunoscuți, alții șterși ca stafiile nopții. Pe unii îi puteți regăsi, în mai toate protestele de serviciu lansate pentru a corecta abateri grave de la lege, stat, morală, DNA etc. Din protest civic în protest civic, am ajuns un soi de remorcă de serviciu a celor care vor să-și recondiționeze rufele murdare prin România”, a scris Nistorescu în Cotidianul.

El a continuat, afirmând că „Răbufnirea aceasta morală și civică” a semnatarilor seamănă cu „felul în care Klaus Iohannis striga pericolul vînzării Ardealului la unguri, pus la cale de PSD”.

„După mintea „intelectualilor publici“, unii dintre ei la fel de mizerabili ca alte locuri publice, AUR ar prevesti că vin legionarii, că vine Garda de Fier, că vine Dracula din Carpați să le pape lor subvenția! Dacă Șoșoacă și Simion ar fi niște LGBT (acronim care se referă la colectivitatea lesbiană, gay, bisexuală, transsexuală), vai, ce pozitivi, ce progresiști ar fi! Și, ce i-ar mai pupa în c.. toată această rămășiță din ceată strînsă de Silviu Brucan cu 31 de ani în urmă, la GDS!”, a conchis jurnalistul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 22.233 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite