ACTUALITATEConcert eveniment pe 14 august: La Familia și Cedry2k la Romexpo. Accesul...

Concert eveniment pe 14 august: La Familia și Cedry2k la Romexpo. Accesul este permis TUTUROR persoanelor

Pe 14 august, la Romexpo, are loc un concert extraordinar, care-i aduce împreună pe băieții din „La Familia”, alături de Cedry2k și Macanache.

Concertul, care va avea loc de la ora 20:00,  este deschis tuturor persoanelor, indiferent dacă sunt vaccinate sau nu, anunță organizatorii.

Cei care sunt nevaccinați se pot testa direct la locație contra sumei de 30 de lei sau pot prezenta o dovadă cu rezultat negativ a unei testări RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau a unui test Antigen (nu mai vechi de 24 de ore).

 Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Biletele se pot comanda AICI.

Trupa „La Familia”, formată din Dragoș Gărdescu (Puya) și Tudor Sișu (Sișu), aduce muzica din cartierele Capitalei pe scenă din 1998.

Albume ca “Nicăieri nu-i ca acasă”, “Bine ai venit în paradis” sau “Familiarizează-te” le-au adus aprecierea fanilor și criticilor de gen, La Familia devenind un punct de referință în hip-hop-ul românesc.

„Poveste de cartier” purta în 1998 poziția numărul 9 pe albumul „Nicăieri nu-i ca acasă”. Era cel de-al doilea album al trupei La Familia, lansat pe 6 mai 1998, atât pe casetă, cât și pe CD, și vândut în aproximativ 70.000 de exemplare în toată țara’.

Poartă simbolurile naționale aproape de suflet. La propriu! Cumpără un tricou cu stema României și vei contribui la susținerea siteului R3media.

În ultimii ani, cei de la „La Familia” au abordat teme cu profund impact social, inspirate din realitățile României, dar și din istoria. Ultimul lor hit, „Terorist”, a strâns deja peste 1 milion de vizualizări pe YouTube în mai puțin de trei luni de la lansare.

„Cedry2k”, pe numele real Marius Stelian Crăciun, s-a făcut remarcat ascultătorilor genului hip-hop prin subiectele profunde și învățăturile de viață transmise, prin personalitatea timbrului și a liricii complexe. Tema principala a muzicii sale rămâne lupta pentru dreptate, triumful binelui și promovarea adevăratelor valori românești.

Cedry2k reușește adeseori prin versurile sale, crearea ambivalentei, articulând un mod particular de formulare care mizează pe echivoc, astfel încât sensul evident imediat să fie dublat de unul cel mai adesea incomod din punct de vedere social. S-ar putea spune ca mesajele sale invita întotdeauna la o dezbatere de idei cu care orice spectator pleacă de la concertul – manifest.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

3 COMENTARII

  1. Trist! Ce mi-e ca nu sunt vaccinat dar trebuie sa prezint un test antigen sau test PCR sau whatever…tot discriminare se cheamă (sau, ma rog, puteti sa-i spuneti selectie ca sa nu sune prea dur) doar ca se incearca sa i se dea o tentă mai “soft”…apropos, nu e nevoie si de masca? dar eu ca om, facut dupa chipul si asemanarea Domnului, nu pot fi prezent acolo? asta e pseudo-libertate baetzi, nu este despre ceea ce cantati voi…păcat!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT