ACTUALITATEATOR Iași organizează evenimentul cultural Tânărul Ieșean, cu tema „Mă schimb pentru...

ATOR Iași organizează evenimentul cultural Tânărul Ieșean, cu tema „Mă schimb pentru mine sau pentru ceilalți?”. Despre ce este vorba?

În perioada 21-22 mai 2022 va avea loc la Iași, „Tânărul Ieșean”, eveniment aflat la
a VII-a ediție, organizat de Asociația Tineretul Ortodox Român Iași (ATOR Iași), în
parteneriat cu Muzeul Național al Literaturii Române Iași, se arată într-un comunicat oficial al organizatorilor, trimis redacției R3media.

„Dacă vrei să ajungi repede, mergi singur; dacă vrei să ajungi departe, mergi împreună cu ceilalți spune un proverb african. Tinerețea este perioada în care, de cele mai multe ori, tinerii aleg să meargă împreună cu alții, să se apropie de anumite persoane pentru a nu fi singuri; perioada în care fac schimbări și se schimbă, dar nu întotdeauna în folosul lor.

Tema din acest am concentrează subiectul schimbărilor pe care tinerii le fac, mai mult sau mai puțin pentru ei și este intitulată «Mă schimb pentru mine sau pentru ceilalți?» Participanții vor avea parte de: workshop-ul «Cum să spun nu relațiilor toxice?», sesiuni de debate pe marginea temei, Sfânta Liturghie, un Treasure Hunt prin oraș și, în final, un garden party cu muzică bună. Evenimentul se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14-25 ani, iar costul participării este de 30 de lei”, scrie în descrierea evenimentului organizat de ATOR Iași.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Mai multe informații găsiți pe pagina de facebook Tânărul Ieșean – ediția a VII-a.

sursă foto: ATOR Iași

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...