miercuri, februarie 1, 2023
ACTUALITATECol. Valeriu Gheorghiță îl atacă pe ÎPS Teodosie și sugerează că ar...

Col. Valeriu Gheorghiță îl atacă pe ÎPS Teodosie și sugerează că ar fi „responsabil moral de moartea oamenilor”

Șeful Campaniei de Vaccinare, colonelul Valeriu Gheorghiță, l-a atacat pe ÎPS Teodosie, după ce Arhiepiscopul Tomisului a spus că vaccinurile anti-Covid sunt experimentale și că oameni care s-au vaccinat au decedat.

Gheorghiță a insinuat că prin declarațiile făcute, Arhiepiscopul Tomisului ar fi „responsabil moral” de moartea unor oameni.

„Din punctul meu de vedere, astfel de declaraţii sunt extrem, extrem de periculoase prin faptul că creează şi accentuează neîncrederea şi ezitarea în rândul oamenilor, cu atât mai mult cât parte din aceste informaţii şi aceste declaraţii sunt eronate. În primul rând, nu sunt vaccinuri experimentale. Sunt vaccinuri autorizate ca orice alt medicament. Vaccinul de la compania Pfizer, de pildă, de la vârsta de 16 ani în sus are autorizare definitivă de la FDA. Deci, nu se va mai întâmpla nimic de aici înainte. Sunt peste opt miliarde de doze de vaccin administrate la nivel mondial. Sunt vaccinuri discutate, răsdiscutate, analizate şi răsanalizate”, a explicat medicul.

Gheorghiță a precizat că trebuie încetat cu asemenea declaraţii pentru că acele persoane sunt responsabile moral de moartea oamenilor.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate