ACTUALITATECol. Florin Șinca taxează fățărnicia liderilor politici de Ziua Imnului Național: O...

Col. Florin Șinca taxează fățărnicia liderilor politici de Ziua Imnului Național: O mână o țineți la inimă. Cu cealaltă jefuiți

Colonelul (r) Florin Șinca a taxat gestul liderilor politici, care de marile sărbători naționale duc mâna la inimă, una dintre acestea fiind și Ziua Imnului Național.

El s-a adresat „și demnitarilor fără demnitate, miniștrilor făcuți, iar nu de vocație, stâlpilor de cafenele și leprelor politice, celor din Servicii, care ați abandonat Țara și slujiți lui Lucifer”.

„Dar e vremea să mă adresez și demnitarilor fără demnitate, miniștrilor făcuți, iar nu de vocație, stâlpilor de cafenele și leprelor politice, celor din Servicii, care ați abandonat Țara și slujiți lui Lucifer.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Nu mai participați la adunări festive, când voi nu știți câte strofe are Imnul.
În pixul vostru a stat bunăstarea. Voi ați semnat jefuirea.
În semnătura voastră a stat binele românilor. Voi ați semnat spolierea.
În pana voastră a stat propășirea spirituală. Voi ați semnat incultura.
În semnătura voastră a stat apărarea țării. Voi ați semnat capitularea.
În pixul vostru a stat slobozenia cetățenilor. Voi ați iscălit carantinarea sufletelor.
Trebuia să pecetluiți binele. Voi ați pecetluit răul.
Trebuia să gândiți instrucțiunea, învățământul pruncilor. Voi înseilați politicile tâmpite ale distrușilor lgbtiq.
Prin urmare:
Când jefuiți Țara Românească, nu mai duceți mâna – afectați, vezi Doamne – la inimă !
Când ne vindeți libertatea, nu mai bombați pieptul! Cocoșați-vă, că aveți o povară grea de dus!
Când ne iscăliți condamnarea, nu mai rânjiți!
Când plănuiți distrugerea, nu mai ridicați privirea țanțoși către cer! Priviți în pământ!
În fond, aveți exemple. Și ucigașul Stalin, își mângâia cu afecțiune fiica pe cap și în secunda doi mai semna trimiterea la glonț sau în gulag a câtorva sute de rusnaci”, a scris Florin Șinca.
Poartă simbolurile naționale aproape de suflet. La propriu!
Cumpără un tricou cu stema României și vei contribui la susținerea siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

7 COMENTARII

  1. Myanmar**
    Zionism rejects the Creator, His Revelation and reward and punishment. Among its fruits are the persecution of the Palestinian people and the spiritual and physical endangering of the Jewish people. It encourages treasonous, dual loyalty among unsuspecting Jews throughout the world. At its root Zionism sees reality as barren and desacralized. It is the antithesis of Torah Judaism.
    Judaism believes in One G-d who revealed the Torah. It affirms Divine Providence and, accordingly, views Jewish exile as a punishment for sin. Redemption may be achieved solely through prayer and penance. Judaism calls upon all Jews to obey the Torah in its entirety including the commandment to be patriotic citizens.
    https://www.nkusa.org/aboutus/zionism/judaism_v_zionism.cfm

  2. Singura speranta, cand aud si vad ca mai exista PATRIOTI IN ROMANIA si nu “DECAT” SLUGI SECURICE “ILUMINATE” DE INTERESUL PROPIU SAU DE DOSARUL DE SANTAJ DIN SERTAR! FELICITARI TUTUROR PATRIOTILOR ROMANI CARE ISI PASTREAZA VERTICALITATEA IN FATA TAVALUGULUI SATANIC-ZIONIST (a nu se confunda cu sionistii – evrei. ZIONISM – MISCARE DE EXPANSIUNE INFIINTATA PRIN ANII 1987 A UNUI GRUP DE “FINANTISTI” – AKA HOTI SI PROFITORI CAMATARI CRIMINALI). zionistii, adica toate miscarile oculte masonice, care au ca tinta controlul global al finantelor si resurselor planetare – lovitura de stat din Myamar a lui soros pentru minele de jad – se folosesc de anti-semitism pentru a se apara impotriva omenirii. ivocand anti-semitismul ca scut pentru a-si proteja interesele financiare. ori inmultirea omenirii inseamna financiar PIERDERE pentru acesti criminali. este un razboi hibrid ideologic “pentru orice” – adica orice mijloc de segregare posibil pentru ridicarea imperiului globalist “digitalizat” – o alta minciuna ordinara. digitalizarea nu are cum sa functioneze cu 8 miliarde de oameni – de aici intai controlul, inregimentarea si apoi genoidul. ei nu vor decat copiii si tinerii pentru plasma din sange si sdrenochrome!

  3. Cum spunea poetul nostru national, Mihai Eminescu: ”Numai în România, înalta trădare e un merit. Numai la noi e cu putinţă ca valeţi slugarnici să fie miniştri, deputaţi, oameni mari…Elemente străine, îmbătrânite şi sterpe s-au amestecat în poporul nostru şi joacă comedia patriotismului şi a naţionalismului. Neavând tradiţii, patrie hotărâtă ori naţionalitate hotărâtă, au pus totuşi, mâna pe statul român. Conştiinţa că ele sunt deosebite de neamul românesc nu le-a dispărut încă – ele se privesc ca o oaste biruitoare într-o ţară vrăjmaşă. De-aceea nu-i de mirare că întreaga noastră dezvoltare mai nouă, n-a avut în vedere conservarea naţionalităţii, ci realizarea unei serii de idei liberale şi egalitare cosmopolite…Trădătorii devin oameni mari şi respectaţi, bârfitorii de cafenele – literatori, ignoranţii şi proştii – administratori ai statului român…”

  4. Colonelu, dacă vrei să fie poporul român respectat, te adresezi cu respect față de alte popoare, indiferent de opinia ta emisa din wc-ul din fundul curții. Este o problemă de clasa I. Nu băga în aceeași oală propriile tale opinii politice cu directivele primite de pe la ambasadele poponarilor. Și mai consultă și matale DEX-ul, că la vârsta ta de pensionar M. A. I. ai tot timpul să mai bagi ceva la capatana. Și vei afla că “rusnac” e cu totul altceva. Dar la mintea și cultura ta generală, faci țara de râs, măi, papagal de doi lei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...