ACTUALITATEPrimarul Capitalei nu s-a vaccinat. Nicușor Dan: O voi face după ce...

Primarul Capitalei nu s-a vaccinat. Nicușor Dan: O voi face după ce medicul îmi va spune că este bine s-o fac

Primarul general Nicușor Dan a declarat marți, într-o conferință de presă, că nu s-a vaccinat încă împotriva Covid-19, întrucât a fost infectat și se va vaccina doar în momentul în care medicul îi va transmite că este bine să facă acest lucru, potrivit news.ro.

„Nu am spus public pentru că nu am vrut să parazitez dezbaterea publică cu asta. După cum știți, am fost în izolare în luna mai.

Am fost în izolare pentru că inițial fiica mea a fost infectată, ulterior m-am infectat și eu. Deci am avut coronavirus.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

O să fac vaccinarea după ce medicul îmi va spune că este bine să o fac.”, a precizat primarul Municipiului București.

În 19 aprilie, primarul general a anunțat că fetița sa, Aheea, a avut test pozitiv la Covid-19, iar la el testul a fost negativ, însă trebuie să stea în izolare timp de 14 zile, până pe 30 aprilie.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...