ACTUALITATEPrimarul Capitalei nu s-a vaccinat. Nicușor Dan: O voi face după ce...

Primarul Capitalei nu s-a vaccinat. Nicușor Dan: O voi face după ce medicul îmi va spune că este bine s-o fac

Primarul general Nicușor Dan a declarat marți, într-o conferință de presă, că nu s-a vaccinat încă împotriva Covid-19, întrucât a fost infectat și se va vaccina doar în momentul în care medicul îi va transmite că este bine să facă acest lucru, potrivit news.ro.

„Nu am spus public pentru că nu am vrut să parazitez dezbaterea publică cu asta. După cum știți, am fost în izolare în luna mai.

Am fost în izolare pentru că inițial fiica mea a fost infectată, ulterior m-am infectat și eu. Deci am avut coronavirus.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

O să fac vaccinarea după ce medicul îmi va spune că este bine să o fac.”, a precizat primarul Municipiului București.

În 19 aprilie, primarul general a anunțat că fetița sa, Aheea, a avut test pozitiv la Covid-19, iar la el testul a fost negativ, însă trebuie să stea în izolare timp de 14 zile, până pe 30 aprilie.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate