joi, mai 23, 2024
ACTUALITATEFocar în SUA: 75% dintre persoanele cu Covid, vaccinate. Dr. Beatrice Mahler:...

Focar în SUA: 75% dintre persoanele cu Covid, vaccinate. Dr. Beatrice Mahler: Aș susține varianta unei VARIANTE NOI de vaccin

Centrul pentru Prevenția și Controlul Bolilor (CDC) din SUA a publicat un document din care reiese că 75% dintre persoanele infectate cu varianta Delta a SARS-COV-2, dintr-un focar din statul Massachussets erau vaccinate cu Pfizer, Moderna și Johnson&Johnson, informează B1 TV.

Statul respectiv are un procent de vaccinați de 70%. În altă ordine de idei, 79% dintre cei infectați au prezentat simptome, iar 4 dintre cele 5 persoane care au avut nevoie de spitalizare erau vaccinate.

Dr. Beatrice Mahler, managerul Institutului Marius Nasta din București, a comentat aceste date la B1 TV.

„Aceste date trebuie privite cu multă atenție și responsabilitate, pentru că suntem în fața unei variante Delta care începe să-și arate amploarea pe care poate să o inducă la nivel infecțios, în populația unei localități, indiferent dacă este vaccinată sau nu.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Știam și până în acest moment că persoanele vaccinate se pot infecta în momentul în care intră în contact cu persoane cu varianta Delta, dar acest procent este extrem de mare, ceea ce ne atrage atenția asupra faptului că în momentul în care există riscul de transmitere comunitară, și celelalte măsuri de protecție trebuie să facă parte din comportamentul pe care-l avem și vaccinul, singur, nu este suficient pentru a ne proteja de boală”, a declarat Beatrice Mahler, pentru B1 TV.

În opinia medicului, România nu are nevoie de relaxări.

„În acest moment, nu cred că trebuie să ne relaxăm, în condițiile în care România este înconjurată de țări din zona roșie, ca urmare a numărului mare de infectări cu varianta Delta a virusului.
Varianta Delta a virusului SARS-COV-2 este extrem de contagioasă, începe să fie comparată în literatură cu modalitatea în care se transmite varicela, adică cu o rată de contagiune foarte mare. O infecție care-și modifică simptomatologia la persoanele vaccinate, își modifică evoluția la persoanele vaccinate, fiind mai blândă, dar infecția este posibilă și la persoanele vaccinate. Până în acest moment, din toate datele pe care le avem, vaccinul asigură trecerea printr-o formă ușoară de boală, dacă este vorba despre varianta Delta”, a mai transmis Mahler, pentru B1 TV.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Dr. Beatrice Mahler: „Până în acest moment, nu avem date exacte, vizavi de modul în care vaccinul cu a treia doză poate să asigure protecție acestei tulpini”

Beatrice Mahler nu este sigură că încă o doză de vaccin, în actuala formulă, ar putea oferi imunitate în fața noii variante a SARS-COV-2. De aceea, medicul de la „Marius Nasta” crede că vaccinul ar trebui readaptat.

„Depinde din ce este compusă cea de-a treia doză. Să nu uităm, suntem în fața unei forme oarecum schimbate a virusului. Mai degrabă, aș susține varianta unei variante noi de vaccin, o variantă care să fie adaptată la varianta Delta, care să crească nu doar nivelul de anticorpi, dar și modalitatea prin care acești anticorpi pot lupta cu această variantă Delta, care este acum circulantă. Până în acest moment, nu avem date exacte, vizavi de modul în care vaccinul cu a treia doză poate să asigure protecție acestei tulpini”, a declarat Mahler.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

6 COMENTARII

 1. Daca se intreba careva cum ne baga pe gat inca un vaccin.
  Dupa Delta vin si alte tulpini pentru care, desigur, vor fi alte doze.

 2. Vaccinarea are un singur scop: sa umple buzunarele cu alte sute de miliarde de dolari celor de la Pfizer, Moderna și Johnson&Johnson. Culmea este ca cei vaccinati sunt cei mai vulnerabili. Oare aceste vaccinuri scade imunitatea organismului fata de varianta Delta a virusului SARS-COV-2 ?

 3. Fără număr fără număr.
  Avand în vedere alfabetul se prevede vaccinare cu al 30-lea rapel.
  Mai mult un producător propune vaccinarea lunară.
  Io mai idiot propun un vaccin lunea și unul sambăta.
  Dacă se dau micii la fiecare vaccinare este marfă ai două zile pe saptamană nutrețul asigurat.
  S-a auzit în staul ???
  Ridicați capul din iesle .

 4. beatrice…….ti s-a urat cu binele? Mai canta mult ce iti ordona ioha si vei avea parte de ce meriti. Esti penibila in obedienta. Te cunoastem trompetisto………..

 5. totul este dozat de ordinele schwab. crima organizata impotriva omenirii este in plina lumina acum. NYREMBERG 2 CRIMINALI MENGELE ! VOI NU SUNTETI MEDICI SUNTETI CRIMINALI! SCLAVETII SANTAJULUI SI BANILOR NEMUNCITI! SPAGARI IMPUTITI !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE