duminică, aprilie 21, 2024
ȘTIRIClaudiu Târziu (AUR) vorbește despre măsurile dure adoptate de Macron, în Franța:...

Claudiu Târziu (AUR) vorbește despre măsurile dure adoptate de Macron, în Franța: Despre ce libertate vorbiți, îndrăciților?

Co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), senatorul Claudiu Târziu a oferit câteva declarații ferme referitoare la măsurile și presiunile majore impuse de președintele Emmanuel Macron în Franța, menite să „convingă” toată populația să se vaccineze.

„Ultimele declarații ale președintelui Franței sînt oribile și profund îngrijorătoare. Pe de o parte, anunță, amenințător și sfidător, că viitoarele restricții vor fi impuse de guvern doar „nevaccinaților”. Pe de altă parte, proclamă obligativitatea vaccinării pentru personalul medical, începînd din septembrie.

De cîteva săptămîni încoace, executînd sistematic și în cadență, diverși „experți” se dau de ceasul morții în privința iminenței „valului 4”. Acești agenți ai Marii Resetări globaliste zugrăvesc un tablou apocaliptic. Toți au primit ordin de unitate să-i atace pe „nevaccinați” și să vuiască, drăcesc, asupra viitoarelor îngrădiri de drepturi și libertăți.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Acești indivizi doresc binele populației în aceeași măsură ca înaintașii lor, bolșevicii.
Cu cîtă nerușinare vorbesc aceștia despre „libertate”!

Libertatea și drepturile noastre sînt sub asediu. Dacă nu ne trezim acum, riscăm un efect devastator. Este nevoie de strădania și rugăciunea unei întregi lumi.”, a precizat senatorul AUR, Claudiu Târziu.

Începând cu luna august, în Franța, oricine va intra într-un spital, restaurant, cafenea, centru comercial, teatru, muzeu, parc tematic, centru cultural sau ia un tren pe distanțe lungi în Franța va trebui să prezinte un permis special de sănătate Covid, care se obține ori prin vaccinare completă, ori prin testare periodică (contra cost).

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

5 COMENTARII

 1. În general, când spunem ”comunism”, ne gândim la cele petrecute în România, între 23 August 1944 și 22 Decembrie 1989. Comunismul însă are o istorie mai lungă. Unii merg până la Manifestul comunist (Marx, Engels, febr. 1848), la Noua Atlantidă a lui Francis Bacon, la Utopia lui Morus, Cetatea Soarelui, a lui Campanella, etc. Cuvântul este cam exagerat, deși, de un anumit ”comunism”, s-a vorbit și în antichitatea greacă. Totuși, deosebirea este importantă. Dincolo de caracteristicile locale, ce își au importanța lor, Egiptenii, Grecii, Romanii, Scrisoarea a VII-a, a lui Platon, și alte texte, au năzuit la conservarea unei anumite stări reale, ce părea amenințată. Nu cred că Anticii se înșelau.
  Către sfârșitul antichității s-a impus însă un model exotic, cosmopolit, venit ”din afară”, dintr-o altă cultură, din viața altor popoare, de altă rasă, cu o altă viziune despre lume și viață, cu alte raiuri, cu alți zei și dumnezei, cu un alt gen de metabolism și tendințe organico-sufletești, disprețuitori ai femeii, în care vedeau o mașină dute-vino pentru prepuțul preoților și războinicilor Domnului, ”fabrică de copii”, dintre care primul născut trebuia automat ”jertfit” pe altarul zeului setos de sânge, despre care unii cred că era Dracu în Persoană. De atunci datează aventura adrenochromică, despre care, în sfârșit a aflat până și partea sănătoasă a Americii. Începând cu secolul IV (era noastră), viziunea aceasta orientală, care poate fi numită ”revoluționară” (în sensul banditesc, al cuvântului), a înlocuit vechea sau vechile viziuni ”conservatoare”: reformele fraților Grachi (Roma), reformele ”social-populiste” plănuite de împăratul Nero textele filosofilor greci, învățătura esoterică generală tindeau către înțelegerea lumii și a zeilor, împlinirea omului prin cunoaștere (începând cu propria-i cunoaștere), prin conservarea echilibrului social, considerat la fel de important, pentru societate, ca echilibrul fiziologico-medical al fiecărui om în parte. Iudeo-creștinismul a înlocuit această viziune strămoșească, ne-a iudaizat, ne-a jidănit, ne-a îngenuncheat în fața hoților de vite ce își proxenetizau nevestele cu faraonii Egiptului. Pentru creștini, împlinirea omului nu mai este imanentă (din el însuși, pentru el însuși și pentru ai săi, Familie, Popor, Țară, Domn) ea a devenit transcendentă. La nouăsprezece secole după Golgota, Corneliu Codreanu-Căpitanul, crezându-se probabil la Sfântul Munte Athos, nu în Bucureștiul lui Călinescu-Chioru și al celorlalți ucigași ai adevăratei Românii, declara că scopul suprem al Mișcării sale este ”Învierea Neamului”! O ”înviere” însă la fel de contestabilă, chiar absurdă, ca cea de pe Golgota, cu privire la care orice om întreg la cap are anumite îndoieli! Cei ce cred în viață nu pot crede în învierea morților, care e absurdă, nu poate exista, toți și totul, oameni, căței, purcei, munți, mări și oceane, întreaga existență fiind condamnată la viață veșnică! Viziunea creștină a însemnat decăderea popoarelor europene la nivelul triburilor sălbatice, cărora li se poate spune orice gogomănie, care își vând libertatea pentru câteva cioburi colorate, ca Negrii Africii, sau pentru sarmale și mititei, ca vrednicii noștri compatrioți creștini, îndemnați și prostiți chiar de biserică, să treacă în tabăra lui Dracu, tăiați împrejur la creier chiar de biserica trădătoare de Dumnezeu și jidovită. Nedemna biserică și-a îndemnat ”oițele” să își pună poponeața la dispoziția drăcușorilor Pfizer, AstraZeneka, Moderna și celelalte intreprinderi satanice de astăzi, care ar trebui tratate așa cum Scipio Africanul a tratat cândva Cartagina lui Hannibal.
  Transumanismul, mai exact trans-onanismul de astăzi este ultima dintre bălăriile și gogomăniile crescute pe terenul infectat de iudeo-creștinism, care totdeauna a fost anti-omenesc, nu doar anti-românesc. Niciodată însă nu-i prea târziu să ne trezim, să revenim la normal, să ”coborîm cu picioarele pe pământ”, cum spune Jukov! La nivel indivudual, lucrul este posibil, după cum o dovedesc, în contextul actual, cele aproximativ 14-15 milioane de locuitori ai lagărului covidic numit încă România, care vor să își păstreze sănătatea lor, multă-puțină, câtă au, de la Mama-Natură sau Dumnezeu-Tatăl, fără să se lase duși de nas cu minciunile banditismului politic, ale ignoranței și șarlatanismului pseudo-medical. Descrierea jukovistă a ”comunismului ” de acum 50, 70 sau chiar un secol (pentru Rusia) este ”corectă”, în raport cu contextul istoric respectiv. Lenin, Stalin, Trotzky, Gheorghiu-Dej, Ceaușescu și alții nu dispuneau de mijloacele tehnice de azi, pentru a aspira la urmărirea fiecărui sclav 24 de ore din 24, 365 de zile din 365! Lenin definea comunismul ca ”putere a sovietelor și electrificarea întregii țării”. Deși talmudică în esența ei, definiția leninistă, apoi stalinistă și chiar ceaușistă abia îi face pe cățeii de azi să ridice lăbuța, pentru a onora Mausoleul din Piața Roșie cu ceea ce de fapt nu merită! Întregul comunism nu merită un pârț de iepure șchiop, nici câteva picături de pipi de cățel cumsecade. Cățeii însă ridică lăbuța. Ei par să fi inspirat lumea, devenită legebetistă, toate guvernele de labagii planetari, OMS-ul onanist, Oraganizația Fostelor Națiuni, devenită și ea unealtă, în mâna unor spurcați descreiareți. Etc., etc. De la ”puterea sovietelor și electrificarea lui Lenin”, de la industria grea dejisto-ceaușistă cu ”pivotul ei central, industria constructoare de mașini” s-a ajuns la trans-onanismul de azi. de fapt a fost dezgropat trans-onanismul vienez , ce se practica în cabinetul lui Freud, sexologul și onanistul-șef al tuturor psihanaliștilot. Trans-onanism, trans-umanism, oricum i-or zice unii și alții, rămâne de văzut ce înseamnă trăznaia asta? Nu cumva suntem în fața ejaculării de pe urmă a multi-milenarului penis avraamic? Între multe altele, asupra cărora nu mă pot opri, unealta, scula, mașina sau creația omului a ajuns să se ocupe de propriul ei creator, de om, de fiecare om, de noi înșine! Ciocanul se ocupă de ciocănar, proletăria se ocupă de proletar, de purtătorul ciocanului. Sexul, penisul se ocupă de purtătorul de sex, de om. S-a întors mașina lumii. Prin injectarea vaxcinurilor actuale, perfida ”mașină vaxcinală” trans-onanizează omul, fie trimițându-l direct pe lumea cealaltă, ceea ce se întâmplă, deocamdată, foarte rar, fie trimițându-l tot acolo, în termen de doi ani, cum crede laureatul Nobel, Luc Montagnier, fie altfel, după cum vor vedea cei care își vor putea salva ochii și mintea, pentru a vedea urma urmei.
  Trans-umanistă sau trans-onanistă”, această incredibilă aventură este vizibilă încă din povestea biblică a contractului încheiat de Avram-Avraam cu zeul tribal Iehova. Iehova îi promite lumea lui Avram-Avraam, lumea cu tot ce mișcă pe ea, cu condiția ca toți descendenții lui să-și taie penisul împrejur, în a opta zi după naștere! Apoi, evident, să se închine lui și numai lui. Ce semnificație are tăirea prepuțului noului născut, mai ales în ziua a opta, prima zi a primei pubertăți, cum ar spune un bun endocrinolog? Clasa sacerdotală egipteană practica tăierea bărbătească împrejur de ziua a cincea (!), pentru conservarea unui anumit echilibru sanguin, familial, dinastic, social-politic, pe care istoria l-a consacrat. Dinastiile egiptene, aristocrația vechiului Egipt au supraviețuit vreme de cel puțin cinci milenii, în vreme ce dinastiile și aristocrația iudeo-creștină au dispărut, s-au compromis jalnic în câteva generații. Tăierea împrejur de ziua a cincea conserva ”ceva” care prezintă un mare interes din perspectiva stabilității sanguino-fiziologice, metabolice, dar și social-naționale, cosmice, ontologice! Dimpotrivă, tăirea împrejur de ziua a opta schimba ceva, nu conserva nimic, ea schimba ”ceva-ul”, transformându-l pe om într-un soi de ”robot biologic”, puțin cam trăznit, tare în cerbicie, cum spune chiar Biblia și ne-o arată întreaga istorie. De la tăierea împrejur a penisului, s-a ajuns însă, în cursul secolului al XX-lea, la tăierea cerebrală împrejur a întregii omeniri. Toată ”povestea covidică”, toate minciunile OMS-ului și ale guvernelor de lesbiene pregresiste și labagiii legebetiști, imbecili , hoți și trădători, toate instituțiile lor de bandiți satanizați fac exact acest lucru: tăierea cerebrală împrejur a întregii omeniri! Ce înseamnă asta? Înseamnă a-i face pe oamenii de pretutindeni să gândească și să se comporte nu cum este normal, potrivit impulsurilor și tendințelor proprii, ci cum îi programează alții, vreun robot sau înțelepții trăzniți și robotizați ai globalismului trans-umanist, sau poate trans-onanist, ce mai contează, după cum bine spune lumea, în înțelepciunea ei. Greu de închis gura lumii, mai ales în epoca internetică. Toate vaxcinurile propuse de acești înțelepți trăzniți, lesbianizați, legebetizați, labagizați sunt un fel de ”mașini”, ce provoacă în organism nu orgasm ci un soi de electroliză porno, făcând din om nu o creatură după chipul și asemănarea părinților, moșilor și strămoșilor lui, adică după chipul lui Dumnezeu, ci o creatură după chipul sacă nu al lui Dracu, sigur al lui Ta-su! Așa spune vorba populară. Fugi de Dracu și dai de Ta-su!
  Cam în termenii ăștia se pune problema, supraviețuitorii actualei demențe covidisto-trans-onaniste urmând a deveni un fel de furnici cu chip de om, nu comuniste ci mai curând talmudiste, aparent și deocamdată, probabil încă vreo câteva generații. Apoi? Dumnezeu știe! Ce poate ieși din uni-sexualitatea narcisică, dementă, fără iubire? Dacă vor exista cu adevărat, oamenii transumaniști, ei vor fi trans-onaniști, scăpați din laba satanizaților, spermato-satanizaților chibuțurilor Iadului , așteptând un nou Dante, să le scrie infama nelegiuire, de furnici-robotnice, nu sclavi, cum cred unii. Furnicile robotniee nu se vor putea revolta, ca nobilii sclavi ai lui Spartacus, caTurbanele Galbene și Sprâncenele Roșii chinezești, precum Haiducii de altă dată, legionarii romani și români, cu voia lui Dumnezeu, legionarii și haiducii Europei de mâine! Viața merge înainte.
  S-a stins viața falnicei omeniri, am putea spune, parafrazând cunoscutul sonet al unui poet ce va fi probabil expropiat, anii viitori, inclusiv din mormântul de la Bellu. Nu-nvie morții, e-n zadar, străine, conchide sonetul. Oare când am murit? Înainte sau după 1989? Am murit chiar toți? Suntem deja o lume de cadavre ambulante și furnici-robotnice? Suntem o adunătură de inconștienți ce ne votăm călăii în cadrul exercițiilor și manevrelor de onanie colectivă numite ”alegeri democrate”? Poate democrăcite! Încă de la originea ei, ideea de democrăcie a fost o boală, pe care Lycurg, Solon și alții o considerau mortală, cum se dovedește astăzi. Ne-au trebuit mii de ani pntru a-l înțelege pe Lycurg. Asta însă este secundar. De plătit, plătim! Asta conteazî. De aceea, strămoșii noștri se temeau și se fereau de nechemații ce le aduceau daruri. Din păcate, mulții dintre noi s-au înghesuit, vaccinați, încârlionțați cerebralicește, cu mintea pe bigudiuri, la sarmalele și cârnați rușinii: Săriți lume și popor, Veniți fix, Piața-Obor, Vă umplem mațul cel gol și apoi curul gol, curul go! Dureros să ne gândim, dar n-avem încotro. Trebuie să ne gândim și la asta. Sarmalagii și cârnățarii ce s-au tăiat împrejur la creier, pentru doi sau trei mititei, ne mai pot fi frați? Din așa material puturos a făcut cineva bici, care să pocnească? Chiar ne putem face frați cu dracii, cu îndrăcițiii,cu trădătorii? Ca să trecem care punte? Am mai fost frați cu Dracii, dar aveam scuza punții de trecut. De data asta nu se vede punte, nici pod, nicio deschidere, nimic. Vaxcinarea asta pare să însemne Exodul, Ieșirea nu din Egipt ci din lumea lui Dumnezeu, intrarea în împărăția lui Dracu, acceptarea Semnului Fiarei. Putem fi frați cu purtătorii Semnului Fiarei? În acest caz, ce facem cu vorba ”Frate, frate, da brânza-i pe bani bărbate!” Trădătorii omeniei și credinței strămoșești, sarmalagii, micii, mititeii și miticii decadenței bucureștene ne pot fi frați? Mai curând bolovani la gât, viitorii turnători, temniceri și călăi. Polițiștii Satanei. Jandamii Dracului. Armata mercenarilor ucigași. La așa frăție mulți vor trage la pustie! Chiar putem fi frați cu cârnați mititeizați, labagizați, legebetizați, lesbianizați, osemeizați, bruxelelizați? Va trebui să ne găndim la asta! Voi ce spuneți, domnilor-tovarăși teologi, voi ce ați frecat țiparul de mii de ani, în jurul lui Dumnezeu, de care puțin vă pasă, bani să iasă și oricum habar n-aveți! Iar acum, cu Papa în frunte, faceți pedocidie, de ziua a opta, drept în inSula drept-credinciosului Jeffrey Epstein, colegul de Curi-Curi pasarello, al lui Bill Gates, miliardarul ce l-a scos de la pârnaie pe Câțu-Mâțu lui Cristoiu! Ce ne vom face cu mâna noastră nici Dumnezeu nu va mai desface! Aleluia și-un Praz Verde! – vorba lui Mărin, din Băilești.

 2. În general, când spunem ”comunism”, ne gândim la cele petrecute în România, între 23 August 1944 și 22 Decembrie 1989. Comunismul însă are o istorie mai lungă. Unii merg până la Manifestul comunist (Marx, Engels, febr. 1848), la Noua Atlantidă a lui Francis Bacon, la Utopia lui Morus, Cetatea Soarelui, a lui Campanella, etc. Cuvântul este cam exagerat, deși, de un anumit ”comunism”, s-a vorbit și în antichitatea greacă. Totuși, deosebirea este importantă. Dincolo de caracteristicile locale, ce își au importanța lor, Egiptenii, Grecii, Romanii, Scrisoarea a VII-a, a lui Platon, și alte texte, au năzuit la conservarea unei anumite stări reale, ce părea amenințată. Nu cred că Anticii se înșelau.
  Către sfârșitul antichității s-a impus însă un model exotic, cosmopolit, venit ”din afară”, dintr-o altă cultură, din viața altor popoare, de altă rasă, cu o altă viziune despre lume și viață, cu alte raiuri, cu alți zei și dumnezei, cu un alt gen de metabolism și tendințe organico-sufletești, disprețuitori ai femeii, în care vedeau o mașină dute-vino pentru prepuțul preoților și războinicilor Domnului, ”fabrică de copii”, dintre care primul născut trebuia automat ”jertfit” pe altarul zeului setos de sânge, despre care unii cred că era Dracu în Persoană. De atunci datează aventura adrenochromică, despre care, în sfârșit a aflat până și partea sănătoasă a Americii. Începând cu secolul IV (era noastră), viziunea aceasta orientală, care poate fi numită ”revoluționară” (în sensul banditesc, al cuvântului), a înlocuit vechea sau vechile viziuni ”conservatoare”: reformele fraților Grachi (Roma), reformele ”social-populiste” plănuite de împăratul Nero textele filosofilor greci, învățătura esoterică generală tindeau către înțelegerea lumii și a zeilor, împlinirea omului prin cunoaștere (începând cu propria-i cunoaștere), prin conservarea echilibrului social, considerat la fel de important, pentru societate, ca echilibrul fiziologico-medical al fiecărui om în parte. Iudeo-creștinismul a înlocuit această viziune strămoșească, ne-a iudaizat, ne-a jidănit, ne-a îngenuncheat în fața hoților de vite ce își proxenetizau nevestele cu faraonii Egiptului. Pentru creștini, împlinirea omului nu mai este imanentă (din el însuși, pentru el însuși și pentru ai săi, Familie, Popor, Țară, Domn) ea a devenit transcendentă. La nouăsprezece secole după Golgota, Corneliu Codreanu-Căpitanul, crezându-se probabil la Sfântul Munte Athos, nu în Bucureștiul lui Călinescu-Chioru și al celorlalți ucigași ai adevăratei Românii, declara că scopul suprem al Mișcării sale este ”Învierea Neamului”! O ”înviere” însă la fel de contestabilă, chiar absurdă, ca cea de pe Golgota, cu privire la care orice om întreg la cap are anumite îndoieli! Cei ce cred în viață nu pot crede în învierea morților, care e absurdă, nu poate exista, toți și totul, oameni, căței, purcei, munți, mări și oceane, întreaga existență fiind condamnată la viață veșnică! Viziunea creștină a însemnat decăderea popoarelor europene la nivelul triburilor sălbatice, cărora li se poate spune orice gogomănie, care își vând libertatea pentru câteva cioburi colorate, ca Negrii Africii, sau pentru sarmale și mititei, ca vrednicii noștri compatrioți creștini, îndemnați și prostiți chiar de biserică, să treacă în tabăra lui Dracu, tăiați împrejur la creier chiar de biserica trădătoare de Dumnezeu și jidovită. Nedemna biserică și-a îndemnat ”oițele” să își pună poponeața la dispoziția drăcușorilor Pfizer, AstraZeneka, Moderna și celelalte intreprinderi satanice de astăzi, care ar trebui tratate așa cum Scipio Africanul a tratat cândva Cartagina lui Hannibal.
  Transumanismul, mai exact trans-onanismul de astăzi este ultima dintre bălăriile și gogomăniile crescute pe terenul infectat de iudeo-creștinism, care totdeauna a fost anti-omenesc, nu doar anti-românesc. Niciodată însă nu-i prea târziu să ne trezim, să revenim la normal, să ”coborîm cu picioarele pe pământ”, cum spune Jukov! La nivel indivudual, lucrul este posibil, după cum o dovedesc, în contextul actual, cele aproximativ 14-15 milioane de locuitori ai lagărului covidic numit încă România, care vor să își păstreze sănătatea lor, multă-puțină, câtă au, de la Mama-Natură sau Dumnezeu-Tatăl, fără să se lase duși de nas cu minciunile banditismului politic, ale ignoranței și șarlatanismului pseudo-medical. Descrierea jukovistă a ”comunismului ” de acum 50, 70 sau chiar un secol (pentru Rusia) este ”corectă”, în raport cu contextul istoric respectiv. Lenin, Stalin, Trotzky, Gheorghiu-Dej, Ceaușescu și alții nu dispuneau de mijloacele tehnice de azi, pentru a aspira la urmărirea fiecărui sclav 24 de ore din 24, 365 de zile din 365! Lenin definea comunismul ca ”putere a sovietelor și electrificarea întregii țării”. Deși talmudică în esența ei, definiția leninistă, apoi stalinistă și chiar ceaușistă abia îi face pe cățeii de azi să ridice lăbuța, pentru a onora Mausoleul din Piața Roșie cu ceea ce de fapt nu merită! Întregul comunism nu merită un pârț de iepure șchiop, nici câteva picături de pipi de cățel cumsecade. Cățeii însă ridică lăbuța. Ei par să fi inspirat lumea, devenită legebetistă, toate guvernele de labagii planetari, OMS-ul onanist, Oraganizația Fostelor Națiuni, devenită și ea unealtă, în mâna unor spurcați descreiareți. Etc., etc. De la ”puterea sovietelor și electrificarea lui Lenin”, de la industria grea dejisto-ceaușistă cu ”pivotul ei central, industria constructoare de mașini” s-a ajuns la trans-onanismul de azi. de fapt a fost dezgropat trans-onanismul vienez , ce se practica în cabinetul lui Freud, sexologul și onanistul-șef al tuturor psihanaliștilot. Trans-onanism, trans-umanism, oricum i-or zice unii și alții, rămâne de văzut ce înseamnă trăznaia asta? Nu cumva suntem în fața ejaculării de pe urmă a multi-milenarului penis avraamic? Între multe altele, asupra cărora nu mă pot opri, unealta, scula, mașina sau creația omului a ajuns să se ocupe de propriul ei creator, de om, de fiecare om, de noi înșine! Ciocanul se ocupă de ciocănar, proletăria se ocupă de proletar, de purtătorul ciocanului. Sexul, penisul se ocupă de purtătorul de sex, de om. S-a întors mașina lumii. Prin injectarea vaxcinurilor actuale, perfida ”mașină vaxcinală” trans-onanizează omul, fie trimițându-l direct pe lumea cealaltă, ceea ce se întâmplă, deocamdată, foarte rar, fie trimițându-l tot acolo, în termen de doi ani, cum crede laureatul Nobel, Luc Montagnier, fie altfel, după cum vor vedea cei care își vor putea salva ochii și mintea, pentru a vedea urma urmei.
  Trans-umanistă sau trans-onanistă”, această incredibilă aventură este vizibilă încă din povestea biblică a contractului încheiat de Avram-Avraam cu zeul tribal Iehova. Iehova îi promite lumea lui Avram-Avraam, lumea cu tot ce mișcă pe ea, cu condiția ca toți descendenții lui să-și taie penisul împrejur, în a opta zi după naștere! Apoi, evident, să se închine lui și numai lui. Ce semnificație are tăirea prepuțului noului născut, mai ales în ziua a opta, prima zi a primei pubertăți, cum ar spune un bun endocrinolog? Clasa sacerdotală egipteană practica tăierea bărbătească împrejur de ziua a cincea (!), pentru conservarea unui anumit echilibru sanguin, familial, dinastic, social-politic, pe care istoria l-a consacrat. Dinastiile egiptene, aristocrația vechiului Egipt au supraviețuit vreme de cel puțin cinci milenii, în vreme ce dinastiile și aristocrația iudeo-creștină au dispărut, s-au compromis jalnic în câteva generații. Tăierea împrejur de ziua a cincea conserva ”ceva” care prezintă un mare interes din perspectiva stabilității sanguino-fiziologice, metabolice, dar și social-naționale, cosmice, ontologice! Dimpotrivă, tăirea împrejur de ziua a opta schimba ceva, nu conserva nimic, ea schimba ”ceva-ul”, transformându-l pe om într-un soi de ”robot biologic”, puțin cam trăznit, tare în cerbicie, cum spune chiar Biblia și ne-o arată întreaga istorie. De la tăierea împrejur a penisului, s-a ajuns însă, în cursul secolului al XX-lea, la tăierea cerebrală împrejur a întregii omeniri. Toată ”povestea covidică”, toate minciunile OMS-ului și ale guvernelor de lesbiene pregresiste și labagiii legebetiști, imbecili , hoți și trădători, toate instituțiile lor de bandiți satanizați fac exact acest lucru: tăierea cerebrală împrejur a întregii omeniri! Ce înseamnă asta? Înseamnă a-i face pe oamenii de pretutindeni să gândească și să se comporte nu cum este normal, potrivit impulsurilor și tendințelor proprii, ci cum îi programează alții, vreun robot sau înțelepții trăzniți și robotizați ai globalismului trans-umanist, sau poate trans-onanist, ce mai contează, după cum bine spune lumea, în înțelepciunea ei. Greu de închis gura lumii, mai ales în epoca internetică. Toate vaxcinurile propuse de acești înțelepți trăzniți, lesbianizați, legebetizați, labagizați sunt un fel de ”mașini”, ce provoacă în organism nu orgasm ci un soi de electroliză porno, făcând din om nu o creatură după chipul și asemănarea părinților, moșilor și strămoșilor lui, adică după chipul lui Dumnezeu, ci o creatură după chipul sacă nu al lui Dracu, sigur al lui Ta-su! Așa spune vorba populară. Fugi de Dracu și dai de Ta-su!
  Cam în termenii ăștia se pune problema, supraviețuitorii actualei demențe covidisto-trans-onaniste urmând a deveni un fel de furnici cu chip de om, nu comuniste ci mai curând talmudiste, aparent și deocamdată, probabil încă vreo câteva generații. Apoi? Dumnezeu știe! Ce poate ieși din uni-sexualitatea narcisică, dementă, fără iubire? Dacă vor exista cu adevărat, oamenii transumaniști, ei vor fi trans-onaniști, scăpați din laba satanizaților, spermato-satanizaților chibuțurilor Iadului , așteptând un nou Dante, să le scrie infama nelegiuire, de furnici-robotnice, nu sclavi, cum cred unii. Furnicile robotniee nu se vor putea revolta, ca nobilii sclavi ai lui Spartacus, caTurbanele Galbene și Sprâncenele Roșii chinezești, precum Haiducii de altă dată, legionarii romani și români, cu voia lui Dumnezeu, legionarii și haiducii Europei de mâine! Viața merge înainte.
  S-a stins viața falnicei omeniri, am putea spune, parafrazând cunoscutul sonet al unui poet ce va fi probabil expropiat, anii viitori, inclusiv din mormântul de la Bellu. Nu-nvie morții, e-n zadar, străine, conchide sonetul. Oare când am murit? Înainte sau după 1989? Am murit chiar toți? Suntem deja o lume de cadavre ambulante și furnici-robotnice? Suntem o adunătură de inconștienți ce ne votăm călăii în cadrul exercițiilor și manevrelor de onanie colectivă numite ”alegeri democrate”? Poate democrăcite! Încă de la originea ei, ideea de democrăcie a fost o boală, pe care Lycurg, Solon și alții o considerau mortală, cum se dovedește astăzi. Ne-au trebuit mii de ani pntru a-l înțelege pe Lycurg. Asta însă este secundar. De plătit, plătim! Asta conteazî. De aceea, strămoșii noștri se temeau și se fereau de nechemații ce le aduceau daruri. Din păcate, mulții dintre noi s-au înghesuit, vaccinați, încârlionțați cerebralicește, cu mintea pe bigudiuri, la sarmalele și cârnați rușinii: Săriți lume și popor, Veniți fix, Piața-Obor, Vă umplem mațul cel gol și apoi curul gol, curul go! Dureros să ne gândim, dar n-avem încotro. Trebuie să ne gândim și la asta. Sarmalagii și cârnățarii ce s-au tăiat împrejur la creier, pentru doi sau trei mititei, ne mai pot fi frați? Din așa material puturos a făcut cineva bici, care să pocnească? Chiar ne putem face frați cu dracii, cu îndrăcițiii,cu trădătorii? Ca să trecem care punte? Am mai fost frați cu Dracii, dar aveam scuza punții de trecut. De data asta nu se vede punte, nici pod, nicio deschidere, nimic. Vaxcinarea asta pare să însemne Exodul, Ieșirea nu din Egipt ci din lumea lui Dumnezeu, intrarea în împărăția lui Dracu, acceptarea Semnului Fiarei. Putem fi frați cu purtătorii Semnului Fiarei? În acest caz, ce facem cu vorba ”Frate, frate, da brânza-i pe bani bărbate!” Trădătorii omeniei și credinței strămoșești, sarmalagii, micii, mititeii și miticii decadenței bucureștene ne pot fi frați? Mai curând bolovani la gât, viitorii turnători, temniceri și călăi. Polițiștii Satanei. Jandamii Dracului. Armata mercenarilor ucigași. La așa frăție mulți o vor trage la pustie! Chiar putem fi frați cu cârnați mititeizați, labagizați, legebetizați, lesbianizați, osemeizați, bruxelelizați? Va trebui să ne găndim la asta! Voi ce spuneți, domnilor-tovarăși teologi, voi ce ați frecat țiparul de mii de ani, în jurul lui Dumnezeu, de care puțin vă pasă, bani să iasă și oricum habar n-aveți! Iar acum, cu Papa în frunte, faceți pedocidie, de ziua a opta, dreptîn inSula drept-credinciosului Jeffrey Epstein, colegul de Curi-Curi pasarello, al lui Bill Gates, miliardarul ce l-a scos de la pârnaie pe Câțu-Mâțu lui Cristoiu! Ce ne vom face cu mâna noastră nici Dumnezeu nu va mai desface! Aleluia și-un Praz Verde! – vorba lui Mărin, din Băilești.

 3. Coborati cu picioarele pe pamant ,regimul comunist pare o joaca de copii pe langa ce pun la cale varcolacii astia.Am trait si eu o parte din acea perioada ,nu m-a inchis nimeni in casa cu forta ,nu am fost niciodata cobai pentru pharma,nu eram urmarit pretudindeni prin camere video sau telefon..E drept acea perioada a avut si multe rele dar nu atenta nimeni la viata personala a individului.Cat priveste venirea americanilor ne-a ferit Dumnezeu pana acum.Au fost in Vietnam,Irak ,Afganistan si se stie ce a iesit.

 4. Stiti care e treaba? Statele din Vest nu au cunoscut ororile regimului comunist, asa cum le-au cunoscut statele din Estul Europei care s-au aflat sub cizma sovietica, in special Romania, dar si Rusia profunda… de aceea in prezent liderii occidentali isi permit sa impuna in tarile lor tot felul de monstruozitati, ptr ca popoarele lor nu au cunoscut si nu cunosc (momentan) nenorocirile, acolo e o gandire de genul: lasa ca in cateva luni se va reveni la normal, exact cum bunicii sau strabunicii nostri spuneau, in anii 45-50, ca “vor veni americanii”…vesticii nu stiu ce-i asteapta, ce dictatura se va impune, ce urgie va veni, caci nu au fost crescuti cu gandul la asa ceva, nu au trait asemenea perioade cumplite, in timp ce in Est, “mirosul” fetidic al dictaturii inca persista, esticii sunt mult mai reactivi la asemenea mizerii caci nu au uitat perioada comunista…

  • Argumentația ta e bună, totuși nu explică cum de măsuri asemănătoare s-au putut luat și în țări ca Rusia, Ungaria, Polonia, totodată și vaccinate masiv, urmate de aceeași lipsă de reacție. Trebuie să mai fie ceva la mijloc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE