ACTUALITATEClaudiu Târziu (AUR) vorbește despre măsurile dure adoptate de Macron, în Franța:...

Claudiu Târziu (AUR) vorbește despre măsurile dure adoptate de Macron, în Franța: Despre ce libertate vorbiți, îndrăciților?

Co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), senatorul Claudiu Târziu a oferit câteva declarații ferme referitoare la măsurile și presiunile majore impuse de președintele Emmanuel Macron în Franța, menite să „convingă” toată populația să se vaccineze.

„Ultimele declarații ale președintelui Franței sînt oribile și profund îngrijorătoare. Pe de o parte, anunță, amenințător și sfidător, că viitoarele restricții vor fi impuse de guvern doar „nevaccinaților”. Pe de altă parte, proclamă obligativitatea vaccinării pentru personalul medical, începînd din septembrie.

De cîteva săptămîni încoace, executînd sistematic și în cadență, diverși „experți” se dau de ceasul morții în privința iminenței „valului 4”. Acești agenți ai Marii Resetări globaliste zugrăvesc un tablou apocaliptic. Toți au primit ordin de unitate să-i atace pe „nevaccinați” și să vuiască, drăcesc, asupra viitoarelor îngrădiri de drepturi și libertăți.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Acești indivizi doresc binele populației în aceeași măsură ca înaintașii lor, bolșevicii.
Cu cîtă nerușinare vorbesc aceștia despre „libertate”!

Libertatea și drepturile noastre sînt sub asediu. Dacă nu ne trezim acum, riscăm un efect devastator. Este nevoie de strădania și rugăciunea unei întregi lumi.”, a precizat senatorul AUR, Claudiu Târziu.

Începând cu luna august, în Franța, oricine va intra într-un spital, restaurant, cafenea, centru comercial, teatru, muzeu, parc tematic, centru cultural sau ia un tren pe distanțe lungi în Franța va trebui să prezinte un permis special de sănătate Covid, care se obține ori prin vaccinare completă, ori prin testare periodică (contra cost).

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

3 COMENTARII

  1. Stiti care e treaba? Statele din Vest nu au cunoscut ororile regimului comunist, asa cum le-au cunoscut statele din Estul Europei care s-au aflat sub cizma sovietica, in special Romania, dar si Rusia profunda… de aceea in prezent liderii occidentali isi permit sa impuna in tarile lor tot felul de monstruozitati, ptr ca popoarele lor nu au cunoscut si nu cunosc (momentan) nenorocirile, acolo e o gandire de genul: lasa ca in cateva luni se va reveni la normal, exact cum bunicii sau strabunicii nostri spuneau, in anii 45-50, ca „vor veni americanii”…vesticii nu stiu ce-i asteapta, ce dictatura se va impune, ce urgie va veni, caci nu au fost crescuti cu gandul la asa ceva, nu au trait asemenea perioade cumplite, in timp ce in Est, „mirosul” fetidic al dictaturii inca persista, esticii sunt mult mai reactivi la asemenea mizerii caci nu au uitat perioada comunista…

    • Argumentația ta e bună, totuși nu explică cum de măsuri asemănătoare s-au putut luat și în țări ca Rusia, Ungaria, Polonia, totodată și vaccinate masiv, urmate de aceeași lipsă de reacție. Trebuie să mai fie ceva la mijloc.

  2. Coborati cu picioarele pe pamant ,regimul comunist pare o joaca de copii pe langa ce pun la cale varcolacii astia.Am trait si eu o parte din acea perioada ,nu m-a inchis nimeni in casa cu forta ,nu am fost niciodata cobai pentru pharma,nu eram urmarit pretudindeni prin camere video sau telefon..E drept acea perioada a avut si multe rele dar nu atenta nimeni la viata personala a individului.Cat priveste venirea americanilor ne-a ferit Dumnezeu pana acum.Au fost in Vietnam,Irak ,Afganistan si se stie ce a iesit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT