OPINII Statul „Proniator”

Statul „Proniator”

De ÎNVIEREA DOMNULUI, cea mai mare sărbătoare creștină, într-o situație mult mai ușoară dpdv pandemic, Statul nu ne-a permis să mergem la biserică, ne-a ținut cu forța în case. Aveam voie doar la supermarketuri.

Acum avem, în luna septembrie, până azi, aprox. 120.000 de cazuri, 4640 de morți, iar tembelii de la putere sunt sfătuiți de „experți” gen Rafila ca să permită votul în cabine speciale al bolnavilor care vin cu febră.

Toate acestea știind bine că vor închide hălci din România după alegeri.

Nu mai votează morții, votează coronavirusații. Totul pentru obsesia unui retardat – de fapt a globaliștilor care sufocă viul social și vor control absolut – ca să câștige mai multă putere. Deși controlează practic TOT SPECTRUL POLITIC, inclusiv partide neparlamentare.

Votul se ține, normal, în școli, unde copiii sunt abrutizați de măsuri de lagăr medical, ce culminează cu mașinăria de la liceul „G. Coșbuc” cu scaner facial, care urlă la copiii de pe holuri, dacă au botnița pusă sub nas sau sub bărbie: „NU PORȚI MASCA! PUNE-ȚI MASCA!”

Nu credeam, când mi-am riscat pielea în 21 decembrie în fața plutoanelor cu petlițe violet (Securitate), înarmate cu pm-uri (kalașnikov), stropiți cu tunurile cu apă, în care chiar tineri liceeni au murit pe lângă mine (la Dalles), că voi trăi vremuri atât de odioase.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 4.000 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate