OPINIIStatul „Proniator”

Statul „Proniator”

De ÎNVIEREA DOMNULUI, cea mai mare sărbătoare creștină, într-o situație mult mai ușoară dpdv pandemic, Statul nu ne-a permis să mergem la biserică, ne-a ținut cu forța în case. Aveam voie doar la supermarketuri.

Acum avem, în luna septembrie, până azi, aprox. 120.000 de cazuri, 4640 de morți, iar tembelii de la putere sunt sfătuiți de “experți” gen Rafila ca să permită votul în cabine speciale al bolnavilor care vin cu febră.

Toate acestea știind bine că vor închide hălci din România după alegeri.

Nu mai votează morții, votează coronavirusații. Totul pentru obsesia unui retardat – de fapt a globaliștilor care sufocă viul social și vor control absolut – ca să câștige mai multă putere. Deși controlează practic TOT SPECTRUL POLITIC, inclusiv partide neparlamentare.

Votul se ține, normal, în școli, unde copiii sunt abrutizați de măsuri de lagăr medical, ce culminează cu mașinăria de la liceul “G. Coșbuc” cu scaner facial, care urlă la copiii de pe holuri, dacă au botnița pusă sub nas sau sub bărbie: „NU PORȚI MASCA! PUNE-ȚI MASCA!”

Nu credeam, când mi-am riscat pielea în 21 decembrie în fața plutoanelor cu petlițe violet (Securitate), înarmate cu pm-uri (kalașnikov), stropiți cu tunurile cu apă, în care chiar tineri liceeni au murit pe lângă mine (la Dalles), că voi trăi vremuri atât de odioase.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...