sâmbătă, aprilie 20, 2024
OPINIIStatul „Proniator”

Statul „Proniator”

De ÎNVIEREA DOMNULUI, cea mai mare sărbătoare creștină, într-o situație mult mai ușoară dpdv pandemic, Statul nu ne-a permis să mergem la biserică, ne-a ținut cu forța în case. Aveam voie doar la supermarketuri.

Acum avem, în luna septembrie, până azi, aprox. 120.000 de cazuri, 4640 de morți, iar tembelii de la putere sunt sfătuiți de “experți” gen Rafila ca să permită votul în cabine speciale al bolnavilor care vin cu febră.

Toate acestea știind bine că vor închide hălci din România după alegeri.

Nu mai votează morții, votează coronavirusații. Totul pentru obsesia unui retardat – de fapt a globaliștilor care sufocă viul social și vor control absolut – ca să câștige mai multă putere. Deși controlează practic TOT SPECTRUL POLITIC, inclusiv partide neparlamentare.

Votul se ține, normal, în școli, unde copiii sunt abrutizați de măsuri de lagăr medical, ce culminează cu mașinăria de la liceul “G. Coșbuc” cu scaner facial, care urlă la copiii de pe holuri, dacă au botnița pusă sub nas sau sub bărbie: „NU PORȚI MASCA! PUNE-ȚI MASCA!”

Nu credeam, când mi-am riscat pielea în 21 decembrie în fața plutoanelor cu petlițe violet (Securitate), înarmate cu pm-uri (kalașnikov), stropiți cu tunurile cu apă, în care chiar tineri liceeni au murit pe lângă mine (la Dalles), că voi trăi vremuri atât de odioase.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE