OPINIICîțu, condamnatul acceptat la Cotroceni. Klaus Iohannis, cât îți mai bați joc...

Cîțu, condamnatul acceptat la Cotroceni. Klaus Iohannis, cât îți mai bați joc de români?

Știrea care a făcut astăzi deliciul tuturor tabloidelor este aceea că premierul Florin Cîțu ar fi făcut 2 zile de închisoare pe când se afla în Statele Unite ale Americii, în 2000.

Pus în fața faptului împlinit de o jurnalistă a Realitatea Plus, la doar 4-5 minute după ce știrea a fost difuzată pe același post de televiziune, premierul Florin Cîțu, după o scurtă ezitare, a recunoscut cele întâmplate la începutul mileniului trei.

„Acum 20 de ani. A fost vorba de conducere sub influența alcoolului. Am plătit amenda respectivă, o amendă foarte mare. Este contravenție. Am făcut o greșeală acum 20 de ani. Eu am condus. Este o contravenție, am mai plătit și în România. Am plătit foarte scump atunci, a trebuit să-mi vând și mașina și să merg pe jos un an de zile.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Este interesant că în patru tururi de scrutin cu PSD nu a apărut această informație. Apare acum, în competiția internă din PNL.”

Cu toate acestea, premierul României nu a specificat că a făcut închisoare și nici nu spune că ar fi fost condamnat, ci doar că a condus sub influența alcoolului și a primit o amendă.

La o simplă căutare pe www.iowacourts.state.ia.us, premierul Florin Cîțu ar fi stat după gratii timp de două zile în SUA. El a fost acuzat de conducere sub influența alcoolului sau drogurilor, fără a se specifica, conform legislației din Statele Unite ale Americii. Acesta ar fi primit și o amendă de 1000 de dolari în urma unei decizii dată de un judecător, după ce și-a recunoscut fapta.

Astfel, în urma acestor informații, premierul României ar fi fost condamnat penal și ar fi suferit o privare de liberate de două zile.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Păstura crudă și vei contribui la susținerea siteului R3media.

În 2018, cu ocazia lansării în dezbatere publică a proiectului „România educată”, președintele Klaus Iohannis declara că s-a săturat de atâția penali și infractori în vârful politicii românești.

„S-a pus cam rar problema valorilor și cam rar problema integrității, în ultimii 30 de ani. Și ne dăm seama acuma că s-a greșit profund. O societate este exact atât de bună cât este sistemul său educațional. Și atunci e clar, dacă vrem altceva… Eu vreau altceva. Eu m-am săturat de atâția penali și infractori în vârful politicii românești. Deci dacă vrem altceva, trebuie să acționăm”, spunea la acea vreme președintele Klaus Iohannis.

Bineînțeles că aceasta este doar una dintre zecile de remarci ale președintelui față de faptul că la acea vreme PSD-ul controla Guvernul și Parlamentul. În urma valului de ură propagat de acesta, după alegerile europarlamentare din 2019, Liviu Dragnea, ținta lui Klaus Iohannis, a fost condamnat la peste 2 ani de închisoare. Fostul lider PSD a ieșit din detenție la jumătatea lunii iulie, anul acesta.

Domnule președinte, după ultimele informații apărute în spațiul public despre Florin Cîțu, în care se demonstrează că acesta a fost condamnat de un judecător nu pentru că a angajat fictiv două persoane, ci pentru că a fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice, ce le veți spune sutelor de mii de români care începând cu anul 2019 și-au pus toată speranța în înverșunarea dumneavoastră de a vrea altceva, „fără atâția penali și infractori în vârful politicii românești”?

Oare când ați spus „fără atâția”, v-ați referit la fără atâția pesediști?

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

  1. Scârțu pârnăiaș de duzină,nu pot sa cred,e doar vina peee sere deee.Ioh-anus vezi că tu urmezi pentru trafic de copii, meditații ilegale și case furate de la stat.

  2. Klaus Iohannis declara că s-a săturat de atâția penali și infractori în vârful politicii românești. Adevarat, dar nu de penalii lui. Deh,orb la orb nu-si scoate ochii. Este de aceasi parte a baricadei,alaturi de Citu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...