vineri, iulie 19, 2024
ACTUALITATELiviu Dragnea iese din închisoare. Tribunalul Giurgiu a admis cererea de eliberare...

Liviu Dragnea iese din închisoare. Tribunalul Giurgiu a admis cererea de eliberare condiționată

Tribunalul Giurgiu a admis joi cererea de eliberare condiționată din închisoare depusă de Liviu Dragnea, după ce acesta a executat peste doi ani din pedeapsa de trei ani și jumătate primită în 2019 în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, informează Agerpres.

„Cu decență și demnitate am dus pedeapsa. Am ieșit la muncă în fiecare zi care mi s-a permis. Am participat la toate cursurile la care mi s-a permis, n-am lipsit nicio zi. Am primit recompense în fiecare lună în care am fost la muncă, inclusiv în ultima lună, luna iunie.”, a spus Liviu Dragnea judecătorului.

Fostul lider al Partidului Social Democrat a mai încercat, în ultimele luni, să obțină eliberarea condiționată.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Pe 27 aprilie, Judecătoria Sectorului 5 i-a respins cererea de eliberare condiționată, Dragnea a făcut contestație, respinsă de Tribunalul București pe 27 mai.

În motivarea deciziei de la Tribunalul București, se arăta că „instanța a apreciat că, din analiza coroborată a situației personale a petentului, nu și-a format convingerea că acesta a dat dovezi temeinice de îndreptare”.

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a declarat că fostul lider PSD se află în situația actuală pentru că el „a pornit niște războaie în favoarea poporului” împotriva unor multinaționale, întrucât nu a vrut ca România „să dea pe degeaba” resurse naturale și a luptat să nu crească facturile la utilități.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

  1. judecătorii care i-au respins cererea lu Dragnea sunt judecători? unii o admit, alții o resping, ce-au idioții ăștia în cap? justiție de cacao

  2. Sa vedem pe unde fuge si asta ca il mai asteapta 2 dosare, unul deja se judeca. Daca este cat de cat functional sistemul judiciar isi ia de 10 ori cat a stat acum la facultate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE