ACTUALITATELiviu Dragnea iese din închisoare. Tribunalul Giurgiu a admis cererea de eliberare...

Liviu Dragnea iese din închisoare. Tribunalul Giurgiu a admis cererea de eliberare condiționată

Tribunalul Giurgiu a admis joi cererea de eliberare condiționată din închisoare depusă de Liviu Dragnea, după ce acesta a executat peste doi ani din pedeapsa de trei ani și jumătate primită în 2019 în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, informează Agerpres.

„Cu decență și demnitate am dus pedeapsa. Am ieșit la muncă în fiecare zi care mi s-a permis. Am participat la toate cursurile la care mi s-a permis, n-am lipsit nicio zi. Am primit recompense în fiecare lună în care am fost la muncă, inclusiv în ultima lună, luna iunie.”, a spus Liviu Dragnea judecătorului.

Fostul lider al Partidului Social Democrat a mai încercat, în ultimele luni, să obțină eliberarea condiționată.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Pe 27 aprilie, Judecătoria Sectorului 5 i-a respins cererea de eliberare condiționată, Dragnea a făcut contestație, respinsă de Tribunalul București pe 27 mai.

În motivarea deciziei de la Tribunalul București, se arăta că „instanța a apreciat că, din analiza coroborată a situației personale a petentului, nu și-a format convingerea că acesta a dat dovezi temeinice de îndreptare”.

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a declarat că fostul lider PSD se află în situația actuală pentru că el „a pornit niște războaie în favoarea poporului” împotriva unor multinaționale, întrucât nu a vrut ca România „să dea pe degeaba” resurse naturale și a luptat să nu crească facturile la utilități.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

3 COMENTARII

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...