ACTUALITATEPortret în IE - Galerie FOTO de la Serbarea de la Putna

Portret în IE – Galerie FOTO de la Serbarea de la Putna

Luni, 16 august, s-a încheiat evenimentul dedicat împlinirii a 150 de ani de la Serbările de la Putna, organizate de tinerii români în secolul XIX, pentru statornicirea idealului unirii și independenței țării.

Cu această ocazie, v-am oferit o galerie foto cu „Chipuri de la Putna”. Astăzi, continuând această tradiție, vă prezentăm un „Portret în IE”.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...