ACTUALITATEFlorin Cîțu recunoaște că a făcut închisoare în SUA, după ce a...

Florin Cîțu recunoaște că a făcut închisoare în SUA, după ce a condus sub influența alcoolului: Am făcut o greșeală acum 20 de ani

Premierul României, Florin Cîțu, recunoaște că a fost închis timp de 2 zile în SUA, în anul 2000, după ce a condus sub influența alcoolului, informează Smart Radio. Mărturisirea vine după ce în presă au apărut informații legate de acest fapt.

Florin Cîțu „dă vina” pe concurența aspră din interiorul PNL pentru șefia partidului, având în vedere că informația a apărut abia acum în presă.

„Acum 20 de ani. A fost vorba de conducere sub influența alcoolului. Am plătit amenda respectivă, o amendă foarte mare. Este contravenție. Am făcut o greșeală acum 20 de ani. Eu am condus. Este o contravenție, am mai plătit și în România. Am plătit foarte scump atunci, a trebuit să-mi vând și mașina și să merg pe jos un an de zile.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Este interesant că în patru tururi de scrutin cu PSD nu a apărut această informație. Apare acum, în competiția internă din PNL.”

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

3 COMENTARII

  1. Si cum ramane cu ” Jos penalii din functile publice!” sloganul tatucului iohanys din campania electorala! Parca la psd nu era voie ca era ciuma rosie……..dar la pnl e ok? Gunoaie mincinoase !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...