ACTUALITATEChina îl felicită și ea pe Joe Biden pentru „victorie”. Siteul care-și...

China îl felicită și ea pe Joe Biden pentru „victorie”. Siteul care-și retrăsese predicția că Biden a câștigat îl dă pe democrat învingător

Ministerul Afacerilor Externe al Chinei i-a felicitat vineri pe Joe Biden şi Kamala Harris, la aproape o săptămână de la anunţul făcut de mass-media asupra victoriei celor doi politicieni ai Partidului Democrat la scrutinul prezidenţial din 3 noiembrie şi pe care președintele Donald Trump refuză să o recunoască, informează Reuters şi AFP citate de Agerpres.

„Respectăm alegerea poporului american. Îi felicităm pe Joe Biden şi pe Kamala Harris”, a declarat în timpul conferinţei de presă zilnice purtătorul de cuvânt al ministerului chinez Wang Wenbin. „Înţelegem că rezultatele alegerilor SUA vor fi stabilite în conformitate cu legile şi procedurile SUA”” a adăugat el.

China și Rusia, alături de Turcia și Brazilia, erau printre puținele puteri care nu l-au recunoscut pe Joe Biden învingător.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Siteul realclearpolitics.com, cunoscut în SUA pentru calitatea sondajelor politice și care acum trei zile retrăsese predicția că Biden a câștigat cursa prezidențială, acum a revenit și îl dă câștigător pe candidatul democrat.

Acum siteul respectiv îi acordă victoria lui Joe Biden în statul Pennsylvania, ceea ce ar duce la acumularea de către acesta a 279 de electori, față de cei 217 ai lui Donald Trump.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Cu toate acestea, în acest stat unde s-au numărat 99% dintre voturi, există mai multe contestații legale depuse de echipa lui Trump.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...