sâmbătă, iulie 13, 2024
ACTUALITATEUnul dintre cele mai importante siteuri politice din SUA și-a RETRAS predicția...

Unul dintre cele mai importante siteuri politice din SUA și-a RETRAS predicția că Biden a câștigat alegerile

Predicțiile media privind iminenta victorie a lui Joe Biden ar putea să fie premature. Astfel, siteul american specializat în politică, Real Clear Politics, cunoscut pentru acuratețea sondajelor privind rezultatele alegerilor, i-a retras predicția de victorie a lui Joe Biden în statul Pennsylvania, ceea ce înseamnă că democratul are 259 de electori potențiali, cu 11 mai puțini decât ar avea nevoie pentru a câștiga scrutinul.

Reamintim că numărătoarea voturilor nu s-a încheiat în mai multe state americane, respectiv Alaska, Arizona, Georgia, Carolina de Nord și Pennsylvania.

Cu toate acestea, presa corporatistă s-a grăbit să-l anunțe la unison pe Biden câștigător pe baza predicției că acesta a câștigat alegerile în statele Nevada și Pennsylvania.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media

Siteul Real Clear Politics a fost înființat în anul 2.000 și este cunoscut pentru felul în care agreghează rezultatele sondajelor, care de multe ori sunt citate de mass-media.

Conform wikipedia, în unele ocazii siteul oferă predicții mai mici decât rezultatele obținute de Republicani.

În 2016, a supraestimat votul popular obținut de Hillary Clinton cu 1,3%, prezicând că democrata va câștiga „la mustață” alegerile prezidențiale, în care s-a impus Donald Trump, scrie Wikipedia.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE