vineri, martie 1, 2024
ACTUALITATECE: Ursula Von der Leyen dorește suspendarea fondurilor europene pentru țările care...

CE: Ursula Von der Leyen dorește suspendarea fondurilor europene pentru țările care nu aderă total la ideologia LGBT. Reacția lui Mihai Gheorghiu: Uniunea Salvați Sodomia

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat vineri că va face tot ce-i stă în putere pentru a se ajunge la suspendarea accesării fondurilor europene în cazul statelor membre ale UE care nu aderă întru totul la ideologia oficială privind persoanele LGBT și pentru a aduce guvernele acestor ţări în faţa justiţiei europene, confirmând că executivul comunitar va prezenta curând o „strategie LGBTI” a Uniunii Europene, relatează agenţia EFE, citată de Agerpres.

„Discriminarea în funcţie de orientarea sexuală nu are sub nicio formă loc în Uniunea Europeană. Şi, atât cât îmi va sta în putere, voi acţiona împotriva acesteia. Inclusiv prin suspendarea distribuirii fondurilor şi aducerea guvernelor în faţa justiţiei”, a spus Ursula von der Leyen într-o sesiune de întrebări şi răspunsuri cu cetăţeni europeni pe reţelele de socializare.

Ea a răspuns astfel unei întrebări despre „discriminarea” persoanelor LGBTI (lesbiene, homosexuali, bisexuali, transsexuali, intersexuali) în Polonia şi Ungaria. Aceste state, dar și altele, precum România, sunt considerate „discriminatorii” de către activiștii LGBT pentru că nu recunosc căsătoriile între persoane de același sex.

„Fiecare persoană în Europa trebuie să fie liberă pentru a fi cine doreşte şi să iubească pe cine doreşte, în toate ţările europene”, consideră şefa Comisiei Europene.

De altfel, în discursul său despre „Starea Uniunii”, Ursula von der Leyen a spus că „pentru a exista o recunoaştere reciprocă a relaţiilor familiale în UE, pentru că dacă eşti părinte într-o ţară, eşti în toate” şi a amintit că în prezent Comisia Europeană lucrează la o „strategie LGBTI” a Uniunii Europene pe care o va prezenta curând.

De menționat este că von der Leyen este membră a CDU, Uniunea Creștin-Democrată, din Germania, partid considerat „de dreapta”.

Președintele Platformei Împreună, scriitorul Mihai Gheorghiu, a reacționat la aceste afirmații, afirmând „Principala preocupare a Comisiei Europene este impunerea agendei LGBT în Europa şi pedepsirea celor care se opun”.

„Uniunea Salvați Sodomia

Comisarul Ursula vrea ca o „căsătorie/uniune” a unui cuplu homosexual să fie recunoscută de drept în oricare stat al UE. Iată, de altfel, care era miza enormă a căderii referendumului, miza campaniei sălbatice pe care presa, protipendada și ong-urile dirijate au făcut-o împotriva CPF și a tuturor bisericilor și cultelor care au sprijinit referendumul pentru definirea constituțională a căsătoriei.

Retragerea executată la ordin de către toate partidele care au votat în Parlament pentru referendum se datorează tot acquis-ului comunitar, care prevede aplatizarea totală și definitivă a fundamentului creștin al civilizației europene. Acesta este încă un dar neprețuit pe care defuncta noastră clasă politică l-a făcut poporului și Bisericii sale. Aceeași care vrea acum un „vot masiv”!

Mitopolitul Ardealului striga, în pustiu, încă din 2002: „Europa, nu Sodoma!””

De menționat totuși că nu există un așa-zis drept la căsătorie a persoanelor homosexuale, ci doar contrafacerea ideologică a acestui drept, „sanctificat” de noua ideologie primitivă și punitivă care este astăzi impusă ca obligație a unei noi “religii civile” europene. Căsătoria este o instituție a persoanelor heterosexuale”, a sunat reacția lui Mihai Gheorghiu.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE