ACTUALITATECozmin Gușă: Eu am refuzat să mă vaccinez pentru că nu ni...

Cozmin Gușă: Eu am refuzat să mă vaccinez pentru că nu ni s-a explicat nici până acum de unde a venit acest virus artificial / Despre medici: Mulți au fost sponsorizați de Big Pharma și au făcut ceva pe jurământul lui Hipocrat

Președintele Federației Române de Judo, Cozmin Gușă, a declarat că nu s-a vaccinat pentru că autoritățile nu au explicat originea virusului Covid-19, despre care spune că este „artificial”.

„Eu am refuzat să mă vaccinez pentru că nu ne-au explicat nici până acum de unde a venit acest virus artificial”, a precizat el la Mădălin Ionescu Show. El a mai adăugat că un alt motiv al reticenței sale este că „Am auzit de multe cazuri de decese la pacienți care au avut covid și apoi s-au vaccinat”

Gușă a precizat că multora dintre medici le este teamă să vorbească despre covid-19, deoarece ar putea să-și piardă sponsorizările din partea companiilor farmaceutice.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Eu cunosc mulți medici și știu multe lucruri, care altfel, nu se spun public. Pot să vă spun că mulți dintre ei au fost sponsorizați de Big Pharma și au făcut ceva pe jurământul lui Hipocrat”, a spus e.

În ceea ce privește modul de abordare al pandemiei, Gușă a lăudat Suedia, despre care a afirmat că a arătat că are un „sistem politic liber”.

„Suedezii au dovedit neintegrându-se acestui diktat, la fel cum a fost și cel cu recunoașterea lui Biden, că au un sistem politic liber”, a continuat acționarul Realității Plus.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...