duminică, iulie 14, 2024
ACTUALITATECozmin Gușă: Eu am refuzat să mă vaccinez pentru că nu ni...

Cozmin Gușă: Eu am refuzat să mă vaccinez pentru că nu ni s-a explicat nici până acum de unde a venit acest virus artificial / Despre medici: Mulți au fost sponsorizați de Big Pharma și au făcut ceva pe jurământul lui Hipocrat

Președintele Federației Române de Judo, Cozmin Gușă, a declarat că nu s-a vaccinat pentru că autoritățile nu au explicat originea virusului Covid-19, despre care spune că este „artificial”.

„Eu am refuzat să mă vaccinez pentru că nu ne-au explicat nici până acum de unde a venit acest virus artificial”, a precizat el la Mădălin Ionescu Show. El a mai adăugat că un alt motiv al reticenței sale este că „Am auzit de multe cazuri de decese la pacienți care au avut covid și apoi s-au vaccinat”

Gușă a precizat că multora dintre medici le este teamă să vorbească despre covid-19, deoarece ar putea să-și piardă sponsorizările din partea companiilor farmaceutice.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Eu cunosc mulți medici și știu multe lucruri, care altfel, nu se spun public. Pot să vă spun că mulți dintre ei au fost sponsorizați de Big Pharma și au făcut ceva pe jurământul lui Hipocrat”, a spus e.

În ceea ce privește modul de abordare al pandemiei, Gușă a lăudat Suedia, despre care a afirmat că a arătat că are un „sistem politic liber”.

„Suedezii au dovedit neintegrându-se acestui diktat, la fel cum a fost și cel cu recunoașterea lui Biden, că au un sistem politic liber”, a continuat acționarul Realității Plus.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE