ACTUALITATECătălin Sturza: Untold-ul sau congresul PNL nu sunt niciodată de vină pentru...

Cătălin Sturza: Untold-ul sau congresul PNL nu sunt niciodată de vină pentru situația pandemică. „De vină” sunt întotdeauna bisericile, școlile

Scriitorul și editorialistul Cătălin Sturza a publicat un articol pe Facebook în care arată ipocrizia guvernanților, întrucât la evenimente precum „Untold” sau Congresul Partidului Național Liberal au fost permise excepții de la regulile impuse de Guvern în contextul pandemiei.

Totodată, cei criticați pentru creșterea numărului de cazuri de Covid-19 sunt, mai degrabă, credincioșii, elevii și oamenii simpli.

„Bineînțeles, îmbulzeala e mereu doar la „moaște” și la școală. Să vii tu așa-zisă „presă” cu o astfel de știre formulată în acest fel după 450.000 de oameni la Untold și după vreo 5.000 (alții zic 10.000) ieri la congresul PNL – culmea tupeului este puțin zis. (Digi24)

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Mulți nu purtau mască și nu păstrau nici distanța față de cei de lângă ei”, citim în corpul textului. Dar la Untold câți păstrau distanța și purtau măști? Dar dl președinte Iohannis, la congresul de alaltăieri (desfășurat în interior!), oare păstra distanța și purta mască?

Și să nu o aud pe aia „da, da la Untold/ congres erau «imunizați»”. Că era plin ieri Fb de relatări de la fața locului de la congresul PNL care arătau că nu s-ar fi ținut în fapt cont de nici o restricție.

Și tocmai ce a confirmat Adrian Streinu Cercel în Parlament ceea ce spusese și CDC acum o lună, că «imunizații» transmit boala exact ca neimunizații. Și acest lucru este confirmat și empiric, de tot felul de știri care apar zi de zi, precum aceasta: Turnul Sfatului.

Dacă vă uitați în corpul știrii de la Digi24, citatul din titlu este atribuit „unei femei” – personaj neidentificabil. De obicei, reporterii trimiși la astfel de pelerinaje au pe agendă să aducă ceva cât mai senzațional, desigur, în registru negativ.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Pentru asta, fie identifică o persoană mai simpluță, după vorbă, după port, care să le livreze niște „perle”. Fie, mai simplu și mai comun, inventează chiar ei perlele de pus în titlu. Cine să îi verifice? Cine să se plângă?

Desigur, Untold-ul sau congresul PNL nu sunt niciodată de vină pentru situația pandemică. De vină sunt, întotdeauna, bisericile, școlile și sărmanele băbuțe care vând pătrunjel în piață.”, scrie Cătălin Sturza.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...