ACTUALITATELiderul partidului VOX, aliatul politic al AUR în Spania, mesaj către progresiști:...

Liderul partidului VOX, aliatul politic al AUR în Spania, mesaj către progresiști: Ați divizat Europa în două. Sunteți responsabili de sfârșitul Uniunii Europene, pentru că încercați să vă impuneți ideologia asupra tuturor

Santiago Abascal (foto centru), liderul celui de-al treilea partid din Spania, VOX, a criticat dur guvernul socialist al Premierului Sanchez, dar și pe ceilalți lideri europeni care au dorit să sancționeze Ungaria pentru legea de protecție a minorilor împotriva promovării homosexualității.

În Parlamentul de la Madrid, Abascal i-a reproșat premierului Sanchez că a mințit în privința numărului de țări europene care au susținut sancționarea Ungariei. Liderul socialist spusese că decizia a fost „aproape unanimă”.

„Ați mințit. Nu este adevărat. Au fost 17 țări pentru sancționare, 11 împotrivă. Ați divizat Europa în două. Sunteți responsabili de sfârșitul Uniunii Europene, pentru că încercați să vă impuneți ideologia asupra tuturor.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Și asupra cui? A lui Orban, care a luptat cu comuniștii care vă susțin pe voi. La Budapesta homosexualii merg liniștiți pe stradă, în timp ce pe unele străzi din Amsterdam, Barcelona sau Bruxelles nu o fac, din cauza migranților fundamentaliști pe care voi îi aduceți”, a tunat liderul VOX.

Reamintim că VOX este partenerul politic al partidului AUR din Parlamentul României, cele două delegații întâlnindu-se curând.

Liderul VOX nu este singurul care avertizează că UE ar putea imploda. Recent, premierul conservator al Sloveniei, Janez Jansa, a avertizat că UE este în pericol de diviziune, dacă Occidentul continuă să încerce impunerea unor „valori europene imaginare” asupra celorlalte țări.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

  1. Utilizarea cuvantului „progresist” nu este adecvata. A fi progresist inseamna cu totul altceva. Cei care se autodenumesc progresisti (gen URR-PLUS) sunt de fapt niste ultraextremisti de stanga, de sorginte marxisto-engelisto-leninista, dar care nu i-au citit nicidata pe Marx, Engels sau Lenin ci doar au auzit de ei. Sunt niste semianalfabeti al caror vocabular cuprinde in jur de 150-200 de cuvinte, vorbesc ghiboneza utilizata pe FB, iar daca le iei tastatura sau telefonul este ca si cum le-ai taia manile.

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...