sâmbătă, aprilie 13, 2024
ACTUALITATECarlos Tejada, jurnalist New York Times, a murit de atac de cord...

Carlos Tejada, jurnalist New York Times, a murit de atac de cord la o zi după ce a primit doza booster de la Moderna

La doar o zi după ce a primit vaccinul de rapel COVID-19 de la Moderna, un jurnalist de la  New York Times, Carlos Tejada, a murit în mod neașteptat în urma unui atac de cord.

„Sunt soția lui Carlos, Nora. Cu cea mai profundă durere trebuie să vă anunț că Carlos a murit aseară din cauza unui atac de cord. Mi-am pierdut cel mai bun prieten, iar copiii noștri au pierdut un tată cu adevărat grozav. Voi renunța la social media pentru o vreme”, a anunțat soția lui Carlos Tejada, pe contul de Twitter al soțului său, pe 18 decembrie 2021.

Cu o zi în urmă, Carlos Tejada era încântat că primise doza booster de la Moderna.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Dublu vaccinat. Prima doză de la Janssen (Johnson&Johnson), propulsat de Moderna”, a spus Tejada, pe Instagram, pe 17 decembrie.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Păstura crudă și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Hei, Omicron: lovește-mă!”, a mai scris acesta.

Tejada a fost redactor adjunct pentru Asia al ziarului The New York Times și a lucrat anterior la The Wall Street Journal. El a locuit în Seul, Coreea de Sud, potrivit paginii sale de Twitter.

Americanii sunt încurajați să se imunizeze cu o a treia injecție a vaccinului COVID-19, deoarece varianta Omicron, despre care unii spun că prezintă simptome mult mai ușoare decât variantele anterioare, se răspândește rapid.

Mulți americani s-au vaccinat cu o singură doză Johnshon&Johnson la începutul acestui an, dar Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA (CDC) au încetat să mai recomande acest vaccin din cauza problemelor de coagulare a sângelui.

De asemenea, CDC avertizează asupra riscului de miocardită, o inflamație a mușchiului inimii care ar putea duce la infarct și deces, după administrarea vaccinurilor Moderna sau Pfizer, scrie Tenesseestar.

În ziua de Crăciun, fotbalistul algerian Sofiane Lokar a murit pe teren, după ce a suferit un atac de cord. Sportivul în vârstă de 30 de ani a decedat în timpul partidei dintre Mouloudia Saida și Oran, contând pentru divizia secundă din Algeria.

Loukar continuă lunga listă a fotbaliștilor și sportivilor care au manifestat probleme de respirație sau cardiace, în ultima parte a anului 2021.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE