sâmbătă, aprilie 13, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Un fotbalist algerian a murit pe teren, după un atac...

VIDEO | Un fotbalist algerian a murit pe teren, după un atac de cord. Presa din România scrie că Sofiane Lokar „s-a lovit la cap”

Fotbalistul algerian Sofiane Lokar a murit pe teren, chiar în ziua de Crăciun, după ce a suferit un atac de cord, scrie The Mirror.

Sportivul în vârstă de 30 de ani a decedat în timpul partidei dintre Mouloudia Saida și Oran, contând pentru divizia secundă din Algeria.

Loukar a suferit o accidentare la cap în timpul unui duel în minutul 26, dar a fost tratat și considerat apt de joc.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Apilarmel și vei contribui la susținerea siteului R3media

Peste nouă minute însă, Loukar s-a prăbușit pe teren, dar medicii nu au reușit să-i salveze viața, în ciuda eforturilor depuse. De altfel, în imagini se vede cum paramedicii aplică măsuri de resuscitare specifice problemelor cardiace și cum jucătorul nu are absolut niciun bandaj la cap.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Cu toate că mass-media internațională, inclusiv Reuters, menționează faptul că Loukar s-a prăbușit pe teren și a suferit un atac de cord, presa din România scrie că algerianul a murit după o lovitură la cap.

Digi, Antena 3, Hotnews, DC News sau Sport.ro au titrat că „un fotbalist algerian a murit după ce s-a lovit la cap”. Notabila excepție o constituie siteul Prosport.ro.

Loukar continuă lunga listă a fotbaliștilor și sportivilor care au manifestat probleme de respirație sau cardiace, în ultima parte a anului 2021.

Între aceștia unii, au decedat, precum sportivul italian Fabio Pedretti. 

Despre o parte dintre cei care s-au prăbușit pe teren – atleți în stare perfectă de sănătate – se știe că sunt vaccinați. Unul dintre aceștia este suedezul Lindeloff de la Manchester United.

Un alt fotbalist, argentinianul Sergio Aguero, s-a lăsat brusc de fotbal la câteva luni după ce s-a prăbușit pe teren cu probleme cardiace. După o carieră de 20 de ani, i s-a pus diagnosticul de aritmie cardiacă, afecțiune care nu a fost descoperită până acum, deși Aguero a evoluat la unele dintre cele mai mari și profesioniste cluburi din lume.

Până acum, cu o singură excepție, niciun jurnalist nu a adus în discuție posibila legătură dintre vaccinarea anti-covid și numărul uriaș de incindente de acest fel pe terenul de joc.

Fostul internațional englez, Trevor Sinclair, a pus întrebarea, dar i s-a tăiat imediat microfonul. Un alt jurnalist englez a scris pe Twitter că este momentul ca aceste căderi să fie investigate, dar nimeni nu a reacționat.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE